Един от основните футболисти на Лудогорец през последните години – Йордан Минев, ще остане още минимум един сезон при шампионите. Съвсем скоро той ще подпише нов договор с “орлите”, който ще бъде до лятото на 2018 г. Настоящият контракт на Близнака с разградчани изтича на 30 юни и това породи интереса към него от страна на Ботев и Черно море. В крайна сметка обаче Минев се е разбрал с шефовете на Лудогорец и ще продължи да носи зеления екип и през следващата кампания.

36-годишният пазарджиклия е високо ценен от своя треньор Георги Дерменджиев. Той може да играе като десен и ляв бек. както и като централен защитник. През последния месец и половина той имаше проблеми с бъбреците, които му попречиха да играе в доста мачове. Все пак в Разград са оптимисти. че след вече направеното лечение. Минев няма да има повече проблеми. Той все още е единственият българин, донесъл победа на роден отбор в групите на Шампионската лига.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    1

    До вчера циганите обясняваха как бил пенсия, за нищо не ставал и ако дойдел, това щяло да значи, че сме сателит на Лайногорец, а сега изведнъж обърнаха палачинката – греда, мреда, балони… Ахахаха, няма такава проста сган като червеите от лаут джамия 😀

  2. 5
    3

    Аз пък се радвам, че този пенсионер НЯМА да дойде!

    • Греди за Локо колко искаш,ама на,за Ботев си забрал дерт.Нищо,след “прекрасните”новини за бежанците ти е нужно малко нещо за успокоително.И то какво,че Минев нямал да дойде в Ботев!Иначе че скоро пара в Локи нямат да видят,камо ли трансфери и тем подобни,хич не ти прави впечатление.

  3. 3
    15

    Първия жълт балон гръмна. Хахахаха

    • А черно белият балон просто издиша с бясна скорост.

Коментарите са затворени