Собственикът на Локомотив Христо Крушарски наруши мълчанието си броени дни преди да се завърне от Аржентина. На клубния бос не му беше много до футбол, но все пак каза няколко думи, свързани с черно-белите. Крушарски е в Аржентина по бизнес дела от по повече от месец. Бизнесменът ще кацне в България на 8 юни.
„Връщам се в четвъртък. По време на престоя си в Аржентина изобщо не съм се занимавал с неща, свързани с футбол. Не са ми предлагани и местни футболисти, които евентуално да привлечем за новия сезон. Оставих спортно-техническите дела в клуба в ръцете на Чавдар Цветков и Христо Бонев. Те са хората, които движат нещата и са наясно с всичко, което касае отбора”, заяви пред Marica.bg Крушарски.
Бизнесменът коментира и най-актуалната тема на Лаута – забавените заплати на отбора. За момента дължимите месечни възнаграждения са 3 – за февруари, март и април, но след 20 юни е падежът на парите и за май.
„Този въпрос се превърна в болна тема. Всички акцентират върху нея. Стига вече с тези пари. Проблемът е мой и в частност на Локомотив и не желая на коментирам този въпрос. След като се върна, ще търсим решение на проблема, за да излезем от създалата се ситуация”, каза с досада финансовият благодетел на черно-белите.
Marica.bg припомня, че тежката ситуация на Лаута се дължи на забавеното изплащане на дължимите пари от страна на държавата по поръчките за противо-градови ракети. На Крушарски трябва да бъдат изплатени милиони, които той очаква от доста време.

21 КОМЕНТАРИ

  1. НИМОЙ ТЪЙ БЕ БАТ КРУШО, ША НА ЗАТРИЙШ!!! ДАЙ МАЛКО МАНГИ ЗА БОБЕЦ И ОПРАВИ ТРИБУНА “ЛАЙНОМЕТ”…….ПОНЕ:) ПУФ ПАФ……..ФЪСССССС

  2. 3
    1

    Ами на мач с ЦСКА с тая посещаемост какви пари искате?Глад и това е! Локомотив 1926 (Пловдив) – ЦСКА (София) 1:2 (1:1) /пряко по Диема спорт/ stats
    [0:1 Николай Бодуров 11′, 1:1 Димо Бакалов 36′, 1:2 Густаво Кулма 71′]
    [чк: Парвизджон Умарбаев (Л) 36′], ~ 2 250 зрители

    източник: bulgarian-football.com

  3. 3
    3

    Abe domatevci ia ne se izlagaite, che I pri vas ne e cvetno. Vidiaxme vi che biaxte 1000 choveka na centura, pulna izlagacia. A onia beton koleja li kopneja li samo grozi grada. Veche celia ragda e xvanal. Utivaite si na Domatevo pulneiki 100 mesta na glavnata tribuna, che vie samo I neia imate I mulchete degradirali afrikancheta, che samo se izlagate.

    • 2
      1

      Еми при тях нямаше чалга певачка,както при купената шампионска титла на “Велбъжд”.

      • 1
        2

        Вие и чалга певачка не можете да си позволите! Даже и те не искат да пеят на селяни , още повече пред 1000 селянина.Да не би шото по- големият ви правоверен брат ви я подари затова да отидохте на центъра толкова малко, или не ви се дават пари за рейса до града?!

  4. 8
    6

    Императора- шефе, дай някой лев че няма кво да ям.
    Крушо- я не ме занимавай с глупости бе.
    Императора – бай зум е отслабнал с 20 кила.
    Крушо- не му личи. Трябва още да отслабне.
    Императора- ама жълтите взеха купата, а ние едни 100 лева не можем да вземем.
    Крушо- ох, добре. Айде от мен да мине. Ет ти 20 лева, хващай се за палците и разтвори задни бузи.

  5. 10
    4

    футболистите са в почивка и нямат пари да отидат на море, а тоя хайванин само обикаля плажовете, фирка дайкири и шотове и се прави на бизнесмен.
    Яко ни прецака, изпечен лъжец.
    Да си отива в говедарци.

  6. 13
    2

    Как стига вече с тези пари, бе Клошар? Ти луд ли си или се правиш на луд?
    Негов бил проблема.. Ами на футболистите е проблема, че няма какво да ядат!
    Като смятам – поне 1 милион – 1.2 милиона ще ти трябват да се разплатиш, отделно осигуровки, данъци!
    Бе Крушар, това не са 1000 лева бе, направо си за съд!
    Внесете жалба в прокуратурата, какво го чакате тоя червен “милионер”!

  7. 10
    2

    на тоя мошеник нищо чудно да му направят мечка в клуба. къде се намира той, че да не плаща половин година?! Това е наказуемо по КТ ! Пускайте жалба в съда и да плаща с лихвите.

  8. 13
    2

    Сливарите ги няма тук,в темите на Ботев са,правят опити да избият комплекси .Тоя не идва в Ботев,оня не идва и…циганска радост.Като че ли при тях са се наредили на опашка.

  9. 19
    6

    Черно-бели братя, цигани, копанари, лайняхи, гагаузи, катунари, бургуджии и калайджии, запомнете веднъж за винаги, че това което аз мога да ви обещая никой не може да ви го даде! Аллах акбар! Саде Локо!

  10. 17
    3

    Дърт комунистически моженник! Доведен на сила! На сила хубост не става!

  11. 13
    26

    Той ще плати Жълтурци АМА ВИЕ ЩЕ ВРЪЩАТЕ НА КТБ СКОРО ИДЕ ДЕЛОТО….ДРАЩЕТЕ СЕГА ВИ СЕ Е ПАДНАЛО..
    ДЪРЖАВАНА ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ДЪЛЖИМИТЕ 50 МИЛИОНА !!!

  12. 26
    10

    Аре бе,за кво са ви пари на вас бе мангусти,не всичко е пари ахахаха!?

  13. 27
    7

    Да бе майна за кво им са пари да рупат картофи и черници ….

  14. 25
    6

    Ний за пари ни играйм, Саму за слава.

  15. 18
    4

    КРЮШОУ
    лъскавите милиони служи като примамка и прозорец с древните благородници от дома за застаряла професионална грижа погубени от анормалната настойчивост но и от двете страни каквото открили било валидно…

  16. 19
    10

    Ми така де,пари та пари!Ми каза ви че парите са кът!Освен това за да играеш с черно бялата фланелка,трябва да си плащаш.

Коментарите са затворени