Треньорът на Ботев Николай Киров ще даде пресконференция преди старта на лятната подготовка. Първото занимание на носителите на Купата на България е в понеделник, 5 юни, от 10:00 ч. на клубната база. Наставникът, извел “канарчетата” до трофея, ще говори пред медиите час по-рано  – 09:00 ч. в конферентната зала в Коматево.

Междувременно Асен Караславов разкри, че канарчетата ще прoведат кратък лагер в Банско, където ще изиграят няколко контроли. Днес към Ботев се присъедини Алваро Юлияно. Утре с жълто-черните договори се очаква да подпишат Радо Терзиев и Пламен Димов. Преговорите с Виктор Генев пък ще влязат в същинската си част също утре, когато играчът ще се срещне с ръководството на клуба. В сряда се очаква на Коматево да пристигне вратарят Даниeл Кайзер, научи PlovdivDerby.com. Жълто-черните все още нямат треньор на вратарите след отказа на Армен Амбарцумян. До намирането на такъв тази функция ще поеме треньорът от школата Илия Иванов, известен с прякора Бай Илия.

7 юноши ще започнат подготовка с жълто-черните, но сред тях няма да е Крис Добрев, който все още се възстановява от операцията, която претърпя в Барселона.

До момента Ботев Пловдив има уредена само една контрола. Тя е с македонския носител на Купата Пелистер, който се води от познатия в България Наджи Шенсой. Мачът ще е на 22 юни от 18:00 или 18:30 часа.

PlovdivDerby.com научи, че в Ботев Пловдив следят ситуацията със съгражданите си от Марица много изкъсо. Жълто-сините по всяка вероятност ще играят в Б група през следващия сезон, а канарчетата възнамеряват да преотстъпят някои от юношите си в Кършияка, научи PlovdivDerby.com.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    25

    ПИШЕТЕ СИ ЗА ЗАСРАНИЯ НОСИТЕЛ НА ПОСЕРКОВСКАТА КУПА,ПОДАРЕНА ОТ СПОНСОРА ДОМУСЧИЕВ ДЕЦАТА В 3 КЛАС ВИЖДАТ!!!!

    • Ako искаха да я дават,щяха да пуснат титулярите в почивка,защото те им носят големите пари в ШЛ. Но трябва мозък да го разбереш ,мангал вмирисан!

  2. 3
    18

    БЕШЕ ЯСНО,ЧЕ Е БАНСКО ПАРЪ НЕМЪ ПАЗИМ Я ЗА НЕПАРИЧНАТА ВНОСКЪ ЗА КАПИТАЛЪ!!!!!!!!!!!!

    • 17
      1

      Ами всеки няма база като тая в Гуведарци,пък и пари бол,ся като си дойде Крушата от Харжентина…

  3. 29
    3

    С кеф чета как жалките черно бели цигани се гърчат от яд и злоба, че Ботев спечели купа, а те за цялата си история нямат и 1 смях и сълзи КУР ЗА ЛОКО КУР ЗА МАНГАЛИТЕ !

    • 3
      23

      Ава пичага ни га дразни ва нъйл купата я в нас и жа си пикаем в нея ба да тейба.

  4. 41
    3

    БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ, БУФЕРИ И ВЕРНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДПС. ДА СИ ГЛЕДАМЕ РАМАЗАНА И НАШЕТО СТОЛИПИНОФСКО ОТБОРЧЕ И ПУФ ПАФ СЪДЕ НАПРЕШ!!!

  5. 5
    53

    Колкото и да е натяквате тая “купа”, цяла България видя, че Лудогорец не искаше да играе на финала и съвсем явно си ви даде купичката, да се порадвате малко. Айде радвайте се де, кой ви спира?

    • 16

      Ако щяха да я дават,щеха да играят с децата,както направиха с вас,та дано ви добутат до баража,ама на,ЦСКА си е ЦСКА също играха с децата,с цел да нема цигани на баражите.Ъхъ!!

  6. 44
    3

    хахахаха ей това буфер да се гърчи от злоба голям кеффф

    • Жълта мюсолманско-циганско-селска пасмен,ние не ви броим в ГРАДА за живи!Вие сте олигофренио-психиатрично болни хора! Как да ви обръщаме някъкво внимание,като няма да го разберете!

  7. 33
    3

    мангал ходи вдигай стачки за 50 лв за да си платиш тока и мълчи.

  8. 3
    55

    Купена купа от Дпс и Пеевски на отбора на мюсюлманите. Европа стана много толеранта към ислямските общности и клубове. Меркел спри с толерантноста!!! България казва -Кур за жълтите мюсюлмани с подарена титла за толерантност!!!

    • 42
      1

      Мъчи се, гърчи се, страдай – така те искам, циганино! В това ти душевно състояние, ни доставяш мега кеф!

    • 38
      1

      Ако не беше Европа толерантна отдавна да са на закрили! Саде Локо! Аллах акбар!

      • Ами той Крушъ ще я направи тая работа по закриването.

Коментарите са затворени