Юноши от школата Ботев Пловдив и привърженици на отбора отдадоха почит към клубния патрон Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, предаде репортер на PlovdivDerby. На събитието от футболния клуб присъстваха още Асен Караславов, както и директорът на ДЮШ Трифон Пачев.

По традиция церемонията в Пловдив се проведе пред паметника на легендарния поет и революционер в Цар-Симеоновата градина. Тя бе уважена също и от кмета Иван Тотев, Савина Петкова – председател на Общински съвет, както и стотици граждани и лица от политическия живот в града.

Паметта на сънародниците ни бе почетена и с минута мълчание по време на сирените в 12:00 часа.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Пловдив. Втори юни. Сирени. Млад олигофрен крачи бодро.
    – Спри се ве, това е деня на Ботев!
    – Аз съм от Локо, майна

  2. 10

    А бе за съвсем сериозно питам буферите какво почитате ??

  3. 7
    4

    Христо Ботев е символ на всички българи! Той не е на никой! Той е на България! Не замесвайте името на този велик бъгарин с какъвто и да е ФК и каквито и да било, фенски тъпотии!
    ПОКЛОН! Това е деня, в който с гордост и сълзи на очи замръзвам по време на сирените! Ботев и съмишлениците му заслужават тази почит, повече от всичко!

  4. 18
    2

    На този ден всички храбри лайномети трябва да замълчим и се поклоним пред Ботев!!!!!

  5. 4
    26

    Само пак да не боядисате паметника с жълта боя. Срам сте за великия Христо Ботев, жълти мангали. Срам и резил.

    • Мангал Жълтия цвят е символ на горнотракйската низина ние носим символите на този град виж и герба на плождив че е жълто зелен демек тревата и слънчогледа а жие го правите черно-бял на знамената ви. Марш от Пловдив до единннннннн !!!!!!!!!

  6. 28
    5

    Браво на хората свързани с жълто-черния Пловвдив !!! А за черните мангали от Лаута да го духат до живот !!!

Коментарите са затворени