Локомотив Пловдив победи Лудогорец в Разград с 2:1, но това се оказа недостатъчно, за да се класира тима на Войн Войнов за Европа или за бараж за ЕКТ. След загубата от Дунав на собствен терен на черно-белите им трябваше истинско чудо, за да успят да завършат шампионата на четвъртото място в крайното класиране. Освен победа на смърфовете срещу Лудогорец, чийто състав бе изцяло съставен от играчи от втория отбор, Дунав трябваше да загуби от ЦСКА, а и черно-белите да наваксат 4 гола изоставане спрямо отбора от Русе. На градския стадион край река Дунав ЦСКА излезе с отбор пълен с голобради момчета, който загуби от домакините с 1:0.

В Разград Локо поведе след гол на Камбуров от дузпа в 32′, който бе негов 189-и в родния елит. Дино Мартинович изработи 11-метровият наказателен удар. През второто полувреме словенецът сам се разписа за 2:0 в 69′ с прецизен удар с глава от близо. Само минута по-късно обаче от стадиона в Русе дойде новината, че Дунав е повел на ЦСКА с гол на Самир Аясс. Това повлия на играта на смъровфете и резервата в състава на Лудогорец намали резултата на 2:1 в 85’с прецизен удар от средата на наказателното поле.

След това развитие на мачовете Локомотив Пловдив завърши сезона с 5-о място с 50 точки. Първи е Лудогорец, втори – ЦСКА, трети – Левски, четвърти – Дуна, а на последното място в първата шестица остана Черно море.

41 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    6

    Когато жълтите цигани бият ЦСКА, Левски и Лудогорец в рамките на един сезон, тогава да говорят. Локомотив показа, че е господарят на Пловдив. Фактите го показват.

    • 1
      4

      Забравих да кажа, че победите над трите гранда са като гости на техните стадиони.

  2. 13
    1

    Без визи за миризливите цигани.
    КУР за ЛОКО, ОЛЕ!

  3. 14
    1

    Те ЦСКА излезнаха с голобради момчета,а Лудогорец излезнаха с титулярите.

  4. 36
    6

    Черно-бели братя, цигани, гагаузи, лайняхи, копанари, бургуджии, калайджии и катунари, запомнете едно, това което аз мога да ви обещая – НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ! До края на МАЙ плащам всичко до стотинка, догодина сме в ШЛ, на 02.06 бия първа копка за базата за 30 милиона и спортното училище да им е хак на жалтити! Аллах е с нас!

  5. 5
    36

    Буфирити биха шампионите в Разград. А ние куга? Добре че ни дадуха купата пуне нащи рязани брятя. Аллах да е с нази.

    • 29
      4

      Бихте репликата бе,прост катунар бухаха,нещастни мърши.

      • Ако не беше измислената дузпа, дали щяха да бият и репликата…

    • 20
      1

      Ремзи, братята от Делиормана ни легнаха, така както ние им легнахме за купата, жалко само, че жалтити я взеха и ще играят в ЛЕ а ние сме пред фалит! Жална ни майка локомотивоциганска! Аллах да ни е на помощ!

    • 12

      Ако щеха да я подаряват тая купа,щеха да излезнат със състава който игра срещу вас.А те играха с титулярите!Това е!Ама ти откъде мозък да го разбереш?

  6. 23
    4

    Ахаахаха,циганите умряха от яд и злоба,вашата “победа” днес е подарена бе курви на Домус Ага.

  7. 32
    3

    Сега за нас купа няма ли да има?! Нали и Ник биФми КЪту жАлТИти!!!!Изкъми купътъ му нея!!!Ще я Пуказвами На всичкото привърженик и фен и ултръс на него!!съде нов ЛОКО!!

  8. 6
    32

    Всички жълти глисти бяха притихнали преди този мач и дочакаха своя апогей……как бързо се разписаха в сайта и колко са доволни…..това показва вечния комплекс от ЛОКОМОТИВ…..а за протокола като е толкова велик цар Самуил защо до сега не ви изплати премиите за купата или някакви си 100 000 лв не му достигат…..цирка тепърва предстои.

    • 19
      5

      Те не са виновни, ние самите им даваме поводи да ни се подиграват.Тази година те се смеят последни.

  9. 34
    3

    Парата свърши,кой гъзът ще ми забърши…
    Отново Коко ще поканим,циганската чест да браним…
    Крушарски избяга в Аржентина, за Европа ми се дигна адреналина…
    Но без кинти нищо не става,не играем ний за слава…
    Мойто име е Камбура,за феновете ме боли кура…
    Едно ,хикс ,две-Коковото време пак дойде…

  10. 22
    2

    Даааа ще играе, ама на путкин ден мангали злобни.

  11. 6
    25

    Утре ще има изненада за отборите, кой е допуснат до Лига Европа. Да внимават тези с подарената купа.

    • 3
      23

      К’во да внимават , направо ще си я наврат в гАза.

    • 20
      1

      И какво да внимават, те си взеха купата и са сигурни участници!
      Не мога да разбера на какво се надяваш, като паравилата и участниците са ясни?!

      • 17

        На пиян Х*й се надява:)),от яд и злоба не знае какво пише!
        Това е положението,цяла година се наслушах на какво ли не,то не бяха разпад,фалит,закриване и т.н.,ама всичко си има граница.И всичко писано или казано ще се стовари върху вас,и то се вижда.6м. не са взимали заплати,ти как виждаш ония голтак Крушарски да изплати толкова пари накуп,а???Аз ще ти кажа НИКАК!

  12. 29
    5

    Обещах ви ,че ще празнуваме участието си в Европа !Кога е жребия когато ще научим първия си съперник?

      • 15
        2

        Мъзгътъ на теб после списиално що кажим!!!Аре яжте му главата Локуту ф ивропата кат доде КОКО АГА да врътне тотуту!!!!

  13. 26
    5

    Това порно……..Да сложат червена точка !!!!!!!!!!!!! Този канал по който даваха мача трябваше да е кодиран…..Това минава всички граници……..Ще си отрежа кабелната…..!!!!!!!!!!!!!!!!! Какви са тези цигани с черно белите пижами?????? Режа КАБЕЛА…

      • 15
        1

        Вече не…..имам само НЕТ. Ти Гледа ли внимателно……В интернет няма такова пошло,долно,нискобюджетно,глупаво и елементарно ПОРНО…..

  14. 5
    27

    Циганите от Ботев да не бързат да се радват и Пловдив Дерби също, щото Локото ще играе в Европа. Изчакайте няколко часа.

    • 29
      2

      Да така е !Има вече решение! Ще играете със Столюпинбург или Шекерспор.Честито!

  15. 27
    6

    А БЕ КАКВА ЕВРОПА БЕ МАЛОУМНИЦИ. МАРШ В МААЛАТА.

  16. 24
    3

    Стрижииииии…….!!!!!
    С машинката стригане ги почвайте тези миндили.
    Само със стригане се постига дисциплина.

  17. 33
    5

    Дунав как си взеха мача с ЦСКА, а ние не можахме да си вземем нашия решаващ мач с тях на Лаута? Никой не ни е виновен…футболистите сами се провалиха!!! Едни и същи провалят 3ти сезон вече.Имам много по-сериозен проблем – отливът на публиката ни на Лаута и това го правят обичайните заподозрени -едни и същи хора в отбора! Искаше се да въпреки безпаричието да стиснат зъби и да изиграят един мач, като мъже, но уви.Направиха по-трудното, а по-лесното не можаха.Каква е ползата от победите им срещу ЦСКА и Левски, като падат от Дунав вкъщи…всичко се обезмисли.Обезмисли се и целия сезон…пореден провален сезон! Гомньовци!!!

    • 6
      26

      Заради такива психично-болни като тебе Локомотив ще загине. Помнете ми думата!

    • 18

      ти си гледай теб си къде лазиш,мастийо мръсна.Марш веднага в казана,че е време за пир.

  18. 25
    4

    Еееееее……най накрая да победим! Сега ги почваме в ЕВРОПАТА!Наздраве компанията!П.С.:Как завършиха другите мачове??????Че пия 5-та ракия и не мога да се ориентирам!!!!????

  19. 30
    3

    И ся с куй съ паднайми за европъта?

Коментарите са затворени