Футболистът на Локомотив Пд Павел Виданов бе пределно откровен след загубата с 3:4 от Дунав. Той разкри доста подробности от кухнята на клуба. Той призна, че играчите не са взимали пари от януари месец и главите им не са чисти.
„Добър мач за гледане, за зрителите по трибуните и по телевизията. Седем гола, червени, жълти картони. Поздравявам Дунав, вкараха един гол повече от нас, значи са заслужили победата. Не можахме да излезем дисциплинирани на терена. Те се организираха, използваха наши грешки. Хубав, здрав, мъжки мач, в който Дунав излезе победител.“
„При нас лично се насъбраха много вътрешни проблеми, които си оказват малко или много влияние. Припрени бяхме, бъркахме доста топки, но това ни беше най-важният мач. ЦСКА играе, Левски играе, взимат лицензи, не взимат. Имаме някакъм минимален шанс за Европа. В края на сезона сме, няма закъде да се внася или не напрежение. Не сме взимали от доста време пари. Доста мачове изиграхме на мускули, покри ни шанса, но днес и ние не играхме на нашето ниво. От януари месец е тази ситуация и това си оказва влияние. Обещания има винаги, казват ни някои неща. Обещават ни, но не се случват нещата. Направихме доста добри мачове. Ситацията е деликатна.“
„Вместо днес да сме с чисти глави, то се е насъбрало напрежение. В края на сезона сме, последни мачове. Би те покрил шансът, но е трудно в това положение. Всичко е ръка за ръка. Не мисля, че това е верният път за Локомотив. Нито съм обиден, нито излъган, това ми е работата. Не е приятно, когато се трудиш, но съм далеч от мисълта да обвинявам президента. Навсякъде е трудно, но при нас се събра много напрежение. Накрая се видя, че няма и настроение. Когато нищо не ти е наред, не може да искаме и на терена да се получава. Опитвам се давам максимума, както и всички момчета. Старахме се, но направихме много грешки. Загубихме заради проблемите зад гърба ни.“
„Въз основа на всички тези проблеми, мисля, че до последно се борим за четвъртото място, да не правим някакви математически галимации. Не постигнахме малко, представихме се на едно нелошо ниво. Постигнахме Първата шестица. Едно лъкатушене с добри и слаби игри е съвсем нормално. С малко повече спокойствие и увереност можеше и днес да победим.“
„Спорно е с тази Европа. Но от друга гледна точка, ако не градим отбор, а всяка година идва нов треньор, заминава си, не правим нищо. Тозиш кръговрат не овди до нищо добро. Да не се заблуждаваме. При нас от нищо искат да направят нещо. Няма необходимата база.
„Левски пада от ЦСКА, сега пак наново ще правят. Във всеки един отбор е така. Едно и също, едно и също. Няма светлинка в тунела, което да даде спокойствие на цялата футболна общественост. Допреди пет месеца нямаше къде да тренираме. Не идват деца, защото няма къде да тренират, треньорите не си взимат парите. Ако не се намесят от държавата, веднъж да се приключи…Рецептата е нови бази, да има условия за децата. Да имат желание, треньорите да получават заплатите си. Излизаха футболисти преди, защото нямаше какво да се прави, а сега вече има какво ад се прави. Нашият спорт не върви на добре, като изключим Лудогорец. Това е начинът. Лошото е, че се заблуждаваме. Да де, ама всичко има някаква логика. Мечтите са безплатни, ама…“, завърши пространното си и откровено интервю Павел Виданов.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    Ава, тия Лудогорец не паднаха ли скоро? Май за една купа беше. Финал. Те другите я спечелиха. Ако бях буфер, начаса щях да си прережа вените.

  2. 14
    2

    Виданов, бат Зуме каза ме всичко е точно. Жълтур, заради теб ще ни спре кроасаните с изтекъл срок на годност!

  3. 20
    2

    И какво стана,шест месеца ни предричахте фалит.шест месеца се гаврихте че нямаме собственик.Ликувахте че Колежа ръждясва.Но съдбата ви го върна тъпкано.Сега поне може би злобата може малко да стихне,Съмнявам се,при вас антиботевизма е на почит.Поне големите усти затворете…И се подгответе за още неприятни новини за вас относно Ботев.

  4. 3
    25

    Виданов, жълта курво, стига вкарва напрежение в отбора. Всичко е платено като има малко забавяне, което е в рамките на нормалното.
    Алчни гъзове като теб не могат да изкарат и месец без пари!!!

  5. 31
    2

    Ха смейте се на жълтити сега,дейба вашта мама дейба..

  6. 26
    1

    ААААА не всичко е пари… Чернобялата фланелка се носи със сърце и душа. Виж Камбурчето как играе бе стотинка. А на недоволните от господин Крушарски ще кажа – ДЕЙБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА……..

  7. 22
    1

    Само не знам раираните пижами на какво се надяват. Пича си го каза 4-5 пъти, но искали Бонев да им го каже! Замислял ли се е някой, че ако лъже по тв в 11-минутно изявление след мача, после в съблекалнята ще го направят жена? Батака е пълен, но все с нас се занимавате…

  8. 28
    4

    Бонев да излезе и да обясни дали това, което казва Виданов е вярно. ИСТИНАТА, БОНЕВ, а не празни приказки за отбора. И накрая да не псува феновете на ЛОКОТО

    • Що ве, нака да си ва псува. Вие какво друго очаквате. Цигани, с лилави венци, друсани миризливи пърдялници, воните на пот и вкиснато, слушате маанета, дууухайте сега.

  9. 17
    10

    Жълтите правят интриги в отбора на Пловдив Ние имаме велик отбор с велик треньор Ще играем в Европа Само Локо

  10. 29
    2

    Голям, голям, мнооооого голям Христо Крушарски!

  11. 34

    След Нежния и Виданов ви го каза.Само защо господин Крушарски лъжеше , че не били взимали заплати от 3 месеца, а бил само 1 ???Крушарски = Христолов и , ако локото не се отърват по- рано от него ще берат големи ядове помнете ми думите !За 5 месеца и тея футболисти да не се оплакват да бият Левски и после да запиват по баровете от къде пари.То е ясно, че има тото както при нас така и при вас така и в цялата ни лига.Па нека Крушарски да си ходи в Аржентина и Русия и да продължава да ви лъже , че ще плати.Едно време и Селския викаше така – В момента съм в чужбина,като се въна ще платя !Да ама НЕ !

  12. 32
    6

    Тото курвата на БГ футбола отново във вихъра си, срам за Пловдив сте цигани мръсни!

  13. 12
    10

    Добре че няма да даде шефа парите за класиране в Европа! Отборът има фрапираща нужда да се купят няколко класни халфове. Локомотив играе цяла година без халфове и не може да направи никаква игра. Така играе и последните няколко години. Без халфове не може да се върже нищо смислено на терена. Никак не е привлекателна да се гледа играта на Локомотив, играе се защита-крила, Камбуров. Пълна дупка в средата- нито дефанзивни халфове, нито офанзивни най-вече. Дайте парите за такава селекция, за да се изгради нов, добър отбор, който да играе, а не само да се тича безхаберно и ако стане нещо! Никаква Европа не им трябва, а сериозна селекция с халфове най- вече.

    • 24

      Ква селекция ти не четеш ли Виданов какво ти казва , то няма два лева ти селекции ти се въртят в главата , аз почвам много да се плаша за бъдещето като гледам Крушарски кви ги върши…….

      • 2
        9

        Крушарски се е фокусурал върху базите-там влага много. И дълговете оправя постепенно. Затова заплатите закъсняват, отбора сега е малко втори план. Тези пари, които щеше да ги дава за класиране в Европата, сега ще отидат за по-важно нещо, да купи някой халфове, че Локомотив няма никаква смислена игра. Играе се на юруш, на мускули и никак не е приятна гледката. Харесва ли ви играта на петия в А- група? Затова и има такива загуби у дома- от Пирин, Горна Оряховица, Дунав и т.н.

        • 14

          То бива да закасняват ама 6 месеца без пари си е жива гавра ти като си заработил не чакаш ли нещо или шефа вика имам други приоритети пък ми яж … И тоя алкохолик ЧАВО

        • В кои бази влага? В тази в Скутаре или в тази в Говедарци? Щото аз база не съм видял все още? Верно оправи кошарата и тилкова, насял е една нива и в Говедарци, ако на това му се вика “База” Ок! На кошарата не пускат да тренира никой друг освен мъжете, децата не знаят Що е туй естествен терен!

    • 16

      Проблема е доста наболял , Крушарски е хал – хабер , а лошото е , че и пари не дава дори малко , селекция казваш с какво с Мишо Венков

  14. 36
    5

    Браво на Павел Виданов,че си каза истината,а не като няколко мангала тук само зяят с миризливите си усти.Дейба ваща мама локомотивоцигънска.

Коментарите са затворени