Въпреки загубата на Лаута днес Локомотив Пловдив все още има математически шансове да се бори за четвъртото място, което евентуално да му даде право да играе на бараж. Ето какво се случва.

Локо и Дунав са с абсолютно изравнение показатели в двубоите по между си и с голова разлика 7:7 в двубоите по-между си. Така на ред да се гледа идва общата голова разлика на двата отбора. В нея Дунав има предимство. Русенци са с (+1) голова разлика, а Локо с (-3). Това означава, че ако Локо бие с разлика в Разград, а Дунав падне с няколко гола от ЦСКА, то черно-белите могат да изпреварят съперниците си.

20 КОМЕНТАРИ

  1. Всичко беше във ваши ръце снощи, ако бяхте били Дунав, щяхте да играете в Европа. Отдавна не са играли и двата пловдивски отбора в евротурнирите и аз лично ви стисках палци срещу Дунав, но вие изтървахте “питумното” за да гоните “дивото” срещу Лудогорец в сряда.
    Въпреки това ви пожелавам успех в в последния мач и дано невъзмоното се случи!!!

  2. Стига с тия заплати бре! Изчакайте малко – идват големите градушки и ще плащам яко тогава.

  3. 11
    3

    Тоя “матаматически шанс” кой го изчисли? Да не е “професор” Вълчо с нелегалното такси? Или, както е казал народа, “гладен циганин кИбапи сънува”…

  4. 14
    2

    Подадоха ни дунавци малко, ама от сърце,,,,,

    • 14
      3

      БАЯ МАЛКО.. Направо ви разпраха шортите, госпожички …..

  5. 20
    1

    Не ме интересува Европа, кога щя плаща заплати Крюшо. Айшето плаче, децата и то. Да дава кифтета и кебапи, че иначе му дупчим гумите на колата.

  6. 32
    5

    Не се плашете, правоверни. Не оклюмвайте рязани карабини в този момент. Знам, че е тежко, но има изход от ситуацията.
    Може жАлтити да играят евромачове, но ние ще играем междуконтинентални! Къде са те, къде сме ний, братя правоверни мислюмани ?!
    Както знаете, поканил съм Ривър Плейт да ни гостуват в Говедарци. На опашка чакат Бока и Нюелс олд бойс. Ще си направим четиристранен турнир и който вземе купата, ще бъде междуконтинентален шампион! Ще продадем правата за мача на кабелната телевизия в Пазарджик за дватри милиона евро. И ще има и за заплати и за селекция. Вие сега може и да си кажете “стига глупости….” , можете. Но по-важно е какво ще кажа аз, бай Крушон Аржентински, пиян като ракета. Аз ще ви кажа “Нъз’раай, компанията!” Който ме уважава,пий с мен.
    А, и като си дойда, ще платя. Евентуално.

  7. 33
    6

    о цигани,о зрънкови,ще ви ебеме маѝката,защото ви сте черно бели цигани.

  8. 23
    2

    Matemati4eski mangalite moje da izgubqt otnovo ot rqzanite s 3-4:0 impiratura i klo6arski da si pusnat tototo i 6te ima pari za zaplati i bonis ot 150 000 leva za klasiraneto vav liga evropa

  9. 8
    37

    Ава стига с тоя косинос и синус ва дейба и математиката…..я кажете нашия Ботяфъ колко периметъра жа отнесе от Санкт пьолин ва да вейба.

      • 6
        18

        Да ва у Тракия до горичката ва келеш стрямналийски.

  10. 32
    6

    наѝ -доброто предстои,помнете ми думата,циганите ще стигнат там където им е мястото.

  11. 29
    2

    nikoi seti li se predi ma4a da pomisli kak se razvi ma4a v ruse zasto togava te ne igraha i ostaviaha lokoto da praviat kakvoto si iskat

  12. 33
    2

    Стига глупости 🙂 Да бъдем честни. Дунав са по-добър отбор . Просто им желаем успех. Това е всичко

Коментарите са затворени