Юношата на Левски Антонио Вутов е започнал преговори с Левски. Той е бил забелязан в компанията на своя мениджър на стадион “Георги Аспарухов”, съобщи bTV.

20-годишният футболист се подвизава в пловдивския Ботев от началото на 2017 г. Той удвои резултата във финала за Купата на България, която “канарчетата” спечелиха преди дни, побеждавайки Лудогорец с 1:2. За пловдивчани той има още 5 гола през сезона. Вутов заяви, че ще избира къде да продължи кариерата си между Ботев и Левски.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Вутов ако отиде в Левси едва ли ще запише цял мач. И после на резервната скамейка да не хваща прах

  2. 1
    18

    да ви го забия в устата жълти курви още много години ще вдигате ръчичките по магистралите мама ви дейба гнусна турска да ви измрът семействата и роднините да останете само вие самотни курви майка ви шейба в устата гнусарска долна

    • 12

      кефиш ме комплексар. ЩЕ ни гледате по телевизията това лято и още много лета от сега нататък :)))))))))))
      с тоя Войн изглежда ми честен човек ама толкоз.

  3. 19
    1

    каквото е такова!?
    кат не ще при нас – МЕРСИ за всичко!
    от нас забравен няма да си никога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 15

    Aнтониооооооооооооооооооооо само Ботев!
    заеби ги тия “грандове”

  5. 9
    3

    по добре цар на село!
    отколкото шут в кралство!

  6. 15
    3

    момче не прави грешката, която десетки други направиха – бъди един от нас

  7. 19

    Вутов, мерси за всичко…
    ала знай… не всичко е пари…
    и любовта е важна…

  8. 40
    1

    Антонио,благодаря ти ,че игра прекрасно с жълто–черния екип на “Ботев”Пловдив !Апропо,гледай сцените след “столичното дерби” и добре си помисли ако играеш в България с кой отбор кариерата ти ще върви нагоре !Само “Ботев”!

  9. 2
    46

    Говедото разбра че на село ще папа само зелена трева и реши да ходи в обора, там и ярмичка и сено .

  10. 48

    Благодаря ти Вутов!!!!!!Да си жив и здрав!!!!!!Феновете на БОТЕВ никога няма да те забравят!!!!!!Ти записа с големи букви името си във ВЕЛИКАТА история на БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!Пожелаваме ти дълга и бляскава кариера!!!!!!!Винаги един от нас!!!!

  11. 2
    32

    Ава пичаги да не сме сключили шевство с кръвния враг Левски ва……до вчера ги плювайми на говеда а днес гледам сме сменили тона ба…..верно че у Стряма новината по бавно стига ама щом жа са побратимяваме аз съм ЗА ва да гоейба.

  12. 41

    Благодаря ти Антонио. Желаем ти успех, но надали с Митов нещо ще постигнеш. По-добре звезда в Ботев, отколкото да търкаш пейката в Левски, но ти си знаеш. Все пак питай Чунчука как е при шампионите. И въпреки всичко ти желая успех !!!

  13. 46

    Вутов е юноша на Левски и е нормално да иска да продължи кариерата си там!Ние сме му благодарни за престоя в Ботев!Пожелаваме му успех и да е жив и здрав!

  14. 42

    Там нема му станат нещата…Той така не е играл никога до сега в кариерата си……и там пак ще зацикли ! Негова си работа успех на момчето

  15. 40

    Много съм благодарен на Вутов за всичко, което направи с екипа на Ботев Пловдив. Не можем да му се сърдим каквото и да реши за бъдещето си. Все пак, ако остане в Пловдив след 2-3 сезона като предния ще е легенда и хората ще го носят на ръце 🙂

Коментарите са затворени