Отборът на Верея изпревари Ботев Пловдив в класирането на Група А от втората осмица след обеда над канарчетата с 3:1 в Стара Загора.

Резултатът бе открит от гостите в седмата минута. Тогава Тодор Неделев изведе зад защитата Серкан Юсеин. Халфът си спря топката на гърди и след това преодоля Пламен Колев. В 34-ата минута обаче домакините изравниха. Неделев се нагърби с изнасянето на топката, но сбърка и Георги Андонов бе изведен сам срещу Иван Чворович и направи 1:1.

В 68-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат. При едно разбъркване в наказателното поле Васил Калоянов се оказа най-съобразителен и от границата на малкото наказателно поле прати топката в мрежата. В продължението на мача Илиян Йорданов отбеляза трети гол за домакините.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Ава и ся ко напрайти ва….да ма я срам едно кайве у Стряма да изпия ба да сейба.

  2. 26
    1

    В последно време се раздуват някакви приказки за Европа, за тежки мачове и т.н. Може ли един отбор, който финансово не е обезпечен, в който основните футболисти са с изтичащи договори, или си заминават, защото са преотстъпени, да се говорят такива неща! Да си представим хипотетично, че се класираме за Европа. С какъв отбор ще играем, на кой стадион, какви резултати ще постигнем? С тези футболисти, с които разполагаме, Киров прави чудеса! Можем да кажем, че всички са баберек! Кой от къде изгонен и ние го прибираме! За да забележим някой, трябва да получи жълт, или червен картон. Качествените изпълнения са голяма рядкост, за постоянство пък да не говорим. В това порнографско първенство, под егидата на ефбет, изненадите валят една след друга. Само Разград бият наред за самочувствие! В този смисъл и футболистите не се напрягат много, защото знаят, че циркът е пълен! Как да очакваме младите да се развиват в такава порочна среда. Че то някой, ако почне да се напъва много, другите ще го помислят за луд, или съдиите ще го резнат. Ние виждаме, че в Европейски мащаб всичко е порно, камо ли в България! Щом като съдиите си позволяват да режат гранд като Баиерн, щом като се пускат голове от явна засада, щом като се свирят дузпи за щяло и нещяло и т.н., какво да очакваме в България? Ми то няма и свестни коментари след мачовете, ни от журналисти, ни от феновете. Погледнете какво пишат журналистите: регистрират събитията на терена. Този вкара гол, в тази минута, този получи картон и никакъв анализ! Феновете пък злорадстват кой как паднал, обиждат се на цигани, на селяни и т.н. Пълна тъпотия! Няма ли мислещи хора? Така, ако се продължава, ще станем раят на простотията! Събудете се бе хора, нацията се опростачва!

    • 4
      3

      Кавал, коментара ти е безкрайно точен, НО няма да е лошо тези момчета да се понапънат и да направят опит да спечелят купата. Както за нас, така и за тяхното бъдещо професионално развитие това ще е добре. Иначе спор няма- нямаме нужда да сме боксов чувал на ЛЕ.

  3. 18
    8

    Това е подарък от отбора за новия директор.Какъвто е директора , такъв е и подаръка.

  4. 13
    14

    Голяма активност от Столипиниво
    да не би да имате някакъв празник днес бе циганки

  5. 19
    6

    Е това му се казва завързан мач хахах,добре че на прокуратурата ни само името и е прокуратура 🙂

  6. 23
    6

    Какво стана с любимия ви клуб къде е мишката Рачо да каже какво се случва:)

    • 8
      15

      Ами тото ве,нали Кюстендилци това го тръбите цял ден?

    • 14
      5

      Чакам да излезе новия брой на Държавен вестник , цър-цър…

  7. 19
    8

    В никакъв случай не трябва да става дума за черно тото, изключително честна и справедлива игра, жалко само че десетки хилядите по трибуните трябва да се прибират и да преглътнат поредната загуба и факта че няма да играят бараж за Европа 🙁

  8. 24
    11

    Баси тишината, да не е спрял тока в Коматево ?!?

  9. 24
    14

    Бараж – мираж !

    Колеж – копнеж !

    Да се смееш ли , да плачеш ли ?

  10. 22
    9

    КОГА ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ?

    ПОРНОТО ЛЪСНА В 90 МИНУТА, КОГАТО И.ЙОРДАНОВ ГО ВКАРА ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА СЕЛЯНКИТЕ , А НИКОЙ ОТ ВЕРЕЯ НЕ СЕ ЗАРАДВА , ЗАЩОТО ТОЧНИЯ РЕЗУЛТАТ С КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ”ИЗРАБОТЯТ” ЗАПЛАТИТЕ НА ЖЪЛТУРИТЕ И ПРЕМИИТЕ НА ВЕРЕЯ СЕ ИЗПАРИ.

    ДАНО НЕ ГО БИЯТ МНОГО В СЪБЛЕКАЛНЯТА ГОРКИЯ ХАЙВАН.

Коментарите са затворени