Велин Терзиев – Нежния доскоро бе един от тарторите на агитката на черно-белите. След това Велин влезе във футбола като шеф, когато феновете на черно-белите изгониха Коко Динев и поеха властта, за да спасят клуба си. В последствие Терзиев замина извън България. Ето какво написа днес той по повов кончината на фена Ботев Гошо Челсито:

“Пред смъртта всички сме равни. Небесното царство е бяло от костите на мъртвите и не можеш да разбереш,кой е бил цар и кой е бил войник! Живота е толкова кратък за да го пропиляваме и изпълваме с омраза! Днес съм на 2000км от България и след ,като прочетох новината за Челсито бях наистина много натъжен! Познавах го ,но да кажа,че съм бил близък с него, не съм, а се чувствам все едно ми е бил пръв приятел!Замислих се ,върнах годините назад, спомени…. наистина осъзнах,че въпреки различията на всички нас най-напред сме хора и след това всичко останало! Аз съм от Локомотив, той от Ботев ….За първи път чувствах някой близък, а всъщност до вчера ми е бил съперник! Осъзнах,че магията наречена “пловдивски футбол” няма как да съществува без нас, феновете на Пловдив​! Знам, че някой неща са неизбежни в едно съперничество,въпреки това е по-добре да решаваме нещата с достойнство и доброта ! Наистина живота е кратък и има неща,които няма как да върнем назад!ПОЧИВАЙ В МИР, ЧЕЛСИ!!!”

 
 
 

7 КОМЕНТАРИ

  1. 22
    52

    Челсито беше част охраната от Ботев когато играеха градското локо навън,а Нежния беше част от екипа му.После стана част от локомутантите когато кюстендилските скакалци акостираха в нивите на сюлеман лаутлу.Еничар който стана кебапчия и раздели феновете на кюстендилският Пришълец.Сега рони крокодилски сълзи над повелителя си.Жалкар,нямаш и юаст от качествата на един от лидерите във фенкултурата.

      • 8
        12

        не е бил там, бил е надупен на родолюб белградски

  2. 13
    21

    Да не забравяме Сандокан към горе изброените

  3. 126
    2

    Напълно споделям!
    Челсито беше от нашето поколение, когато той, Тубата,Пънкара, Кендов, Васко -Металиката (вечна му памет) ходехме заедно на различни гостувания ей така, за кеф! Нищо, че сме от уж “кръвните врагове” Локо и Ботев!
    За жалост, сега това няма как да стане и няма как да се възприеме от по-младото поколение!
    Почивай в мир Челси!

    • 19

      Кръвни врагове , ние да не сме Барса и Реал , това са пълни глупости на малки келеши , които дори един истински бой нямат … След поне 200 гостувания мога да кажа , че само говедата не са за мавзолея , ние с тях най-много се чешехме , а наще опоненти от локото с чорбата … Ботевисти и Локомотивци ходеха заедно на дерби и се разделяхме пред стадиона , е имало е чат пат нещо но нищо фатално не се е случвало …Ние никога не сме били като Софиянци , защото те са истински СЕЛЯНИ , а Пловдивчани са горди хора и бяхме над тези неща , но многото дрога им размъти главата на малките и те много се филмираха , а и разликите в класите никога не беше оромна както сега ако имаш мангизи става , а ако нямаш …………

Коментарите са затворени