Чужденците Луке и Йевтоски не попаднаха в групата на Локо Пд за гостуването на Черно море.  Припомняме ви, че преди два дни Крушарски заяви, че Локо ще разчита само на българи през новия шампионат. Локо вече се раздели с Робърт Петров. Както се очакваше в групата не е и Ел Харуби, но за сметка на това в нея попада Мартин Камбуров, който не тренира последните 3 дни. От групата отпадна и Умарбаев, който е наказан за червения си картон срещу ЦСКА.

Представителният тим на Локомотив проведе тази сутрин последната си тренировка в Пловдив преди гостуването на Черно море. Двубоят е в неделя (23.04) от 17:45 на градския стадион в Каварна, където “моряците” домакинстват този сезон.

“Черно-белите” ще отпътуват утре сутринта за Албена, където ще се състои последната тренировка преди срещата. Това ще е и първото занимание, което ще бъде ръководено от новия старши треньор Войн Войнов.

Наставникът на Локомотив определи и групата за двубоя с Черно море. В нея попаднаха двама юноши на Локомотив от отбора до 19 години. Това са защитника Димитър Минчев и халфа Димитър Законов. В групата, в сравнение с последния мач с ЦСКА-София, влизат още Александър Тунчев и изтърпелия наказание Веселин Марчев. Дани Кики е с вирусно заболяване и също е извън групата, уточняват от официалния сайт на Локо.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Кристиян Кацарев, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Гилерме де Соуза – Шоко, Иван Горанов, Александър Тунчев, Димитър Минчев, Ванчо Траянов, Димитър Законов, Пауло Серджо Телес, Димитър Велковски, Димо Бакалов, Дино Мартинович, Веселин Марчев, Мартин Камбуров

Луке – контузен! Йевтоски си оправял документи в Македония! Умарбаев е наказан

12 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Това базата в Гувидарци ли е?Маалийй..красота и лукс!!Ами някой е гепил мрежата,останали са само колците.

  2. 4
    2

    До ReZo: Забрави,”Саде Локо и ВоТка до гроП!

  3. 7
    4

    Значи, пояснявам за всички неразбрали журналисти, които всяват интриги в Льокото !
    Има нова организационна структура при нас.
    От професионален футболен клуб, тече процес на преструктуриране и скоро ще бъдем готварска академия. Ще сменим и съдебната регистрация на отбора в търговския регистър. Правили сме го скоро, пак ще го направим. Значи, пояснявам , официално и организационно, новото ни име ще е ” Международна Академия за Новости в Готварството , Анална Любов и Интриги” , съкратено – МАНГАЛИ !

    Ето новото разпределение на позициите:
    1. Главен шеф – Аз , Христо Крушарски
    2. Шеф на бара и отговорник спиртни напитки – бай Чаво
    3. Шеф на сладкарница “Локумбахче” и отговорник доставка баклава, локум и кроасани – бай Зулум.
    4. Снабдител с продукти – бай Вълчо с таксито.
    5. Хигиенистка – жената на бай Вълчо когато беше мъж, а сестра му беше леля.
    6. Отговорник Меню и диети – Воин Войнов. Той още не е заслужил титлата “бай”, защото нито е играл карти с нас в съблекалнята, нито е повръщал с нас, нито съм го возил на ракета.На моята ракета.
    7. Сервитьори/сервитьорки – 11-те футболисти с резервите .Съжалявам, Камбурчето ми се обиди, че не е шеф готвач, но в този клуб само аз съм шеф.
    8. Връзки с обществеността, със съдийската комисия, с общинския съвет, с политическа партия ГРОБ и по принцип, връзки – бай Танас Узунов. Специално мислих каква длъжност да му дам на него, но той си е роден апаратчик. Няма място в кухнята, защото има тигани, ножове, точилки, а той е с пластмасова глава, опасно е за него.

    Опитна база за новата академия – село Говедарци, селскостопанския двор, на терен.
    Ако има недоволни, това е положението.
    Имахме желание да направим и химична лаборатория, да търсим философски камък, лунен камък, бъбречен камък (оххх) и като цяло да изследваме биохимията, под въздействие на някои съединения от живота и синтетичната природа, но главният ни доцен, доктор по химия и доктор хонорис кауза на Кюстендилския Свободен Университет “Жоро Илиев”, Едуард Ераносян реши внезапно да ни напусне.
    Казват,че бил сготвен. Не знам, аз поне не съм виждал такова нещо.Ся, верно , онова момче Бирсенчо, малко на канибал мязаше, ама да е сготвил и изял цял Ераносян, пак казвам, не вярвам. А и бирсенчо го пратихме да преплува Дунава, малко да заякне, и пак ще си го земем при нас.

    Това е, уважаеми колеги, ако имате въпроси ???

    • 4
      2

      Помак,кръсника на базата явно добре ти е разпрал дебелия гъз щом и на сън се стряскаш,спокойно, пак ще те праска и теб и цирка,ама трябва и да ви има,щото чувам,че Сълзътъ хвърлял кърпата и отново по селата,тоя път БотевЯ щяло да ви кръстят с на АЛКОХОЛИК БАЧКОВО лиценза

    • Ти ги разби.Сигурно се давят от злоба.Страхотно си им го написал.Четете.

  4. njakoi da kaje za tezi junoshi…dano da sa dobri …zashtoto ne iskam da gledam njakoi junoshi koito bashtite im sa dali torba s pari za da igrajat…

  5. 5
    5

    Кики го няма и това е единственото правилно решение!

  6. 8
    3

    Умарбаев е наказан бе малоумници,къв нарочен,интриганти…

  7. 8
    2

    Преди да си съчинявате новини, проверете, Умарбаев е наказан и няма как да е в групата. Точка.

    • 3
      1

      Що не четеш ве турук?Ето-“От групата отпадна и Умарбаев, който е наказан за червения си картон срещу ЦСКА.”Пууу…само цапате форума! Малоумници!

Коментарите са затворени