Христо Крушарски:

Искам да благодаря на Войнов че помага в труден момент и то в края на сезона. Надявам се да вкара малко свежест и спокойствие в отбора. Ситуацията е сложна, има сътресения, има спонтанни решения, но ние сме за това, за да преодоляваме трудностите. Нашата цел си остава борба до последно. Онзи ден 4 часа сме обсъждали всеки един човек в Локо Пд. Всеки един човек, с който сме започнали, има място тук. Това във връзка с Христо Колев – Бащата. Никой не може да накара никой да работи насила. Аз искам той да стане треньор по техника на клуба. Държа на това, защото съм го виждал по света.

Войн Войнов:

Онзи ден бяха поканен от Крушарски в неговия офис. Там ми бе предложено да ръководя отбора до края на сезона. За мен това е чест, защото аз вече съм бил веднъж в Локо Пд. Тогава за мен бе чест да работя пред такава вярна публика, която дава всичко от себе си, за да подкрепи отбора. Ще направим всичко възможно до края на сезона да върнем публиката. Надявам се още в следващото домакинство да напълним стадиона. Няма време за промени в щаба. Екипът се запазва. Гледах всички мачове на Локо Пд до този момент, но като зрител, без да подозирам, че ще ми се наложи да поема тима. Аз съм сигурен, че Камбуров ще размисли. Аз ще искам среща с него. Г-н Бонев вече е разговарял с него.

Христо Бонев:

За мен всичко свързано с Локо Пд е много емоционално. От уважение към Войн Войнов, с когото съм играл 4 години в националния отбор, дойдох да го приветствам за добре дошъл и да му пожелая успех. Мисля, че и нашите привърженици, и футболистите, ще преосмислят поведението си ще върнем лицето на Локо Пд. Преди да влезем тук разговарях повече от 15 минути с Камбуров. Казах му, че трябва да проведе разговор с Чавдар и г-н войнов. След пресконференцията ще продължим разговорите с него. Неговото място е на Лаута да завърши кариерата си с чест.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Значи, пояснявам за всички неразбрали журналисти, които всяват интриги в Льокото !
    Има нова организационна структура при нас.
    От професионален футболен клуб, тече процес на преструктуриране и скоро ще бъдем готварска академия. Ще сменим и съдебната регистрация на отбора в търговския регистър. Правили сме го скоро, пак ще го направим. Значи, пояснявам , официално и организационно, новото ни име ще е “ Международна Академия за Новости в Готварството , Анална Любов и Интриги“ , съкратено – МАНГАЛИ !

    Ето новото разпределение на позициите:
    1. Главен шеф – Аз , Христо Крушарски
    2. Шеф на бара и отговорник спиртни напитки – бай Чаво
    3. Шеф на сладкарница „Локумбахче“ и отговорник доставка баклава, локум и кроасани – бай Зулум.
    4. Снабдител с продукти – бай Вълчо с таксито.
    5. Хигиенистка – жената на бай Вълчо когато беше мъж, а сестра му беше леля.
    6. Отговорник Меню и диети – Воин Войнов. Той още не е заслужил титлата „бай“, защото нито е играл карти с нас в съблекалнята, нито е повръщал с нас, нито съм го возил на ракета.На моята ракета.
    7. Сервитьори/сервитьорки – 11-те футболисти с резервите .Съжалявам, Камбурчето ми се обиди, че не е шеф готвач, но в този клуб само аз съм шеф.
    8. Връзки с обществеността, със съдийската комисия, с общинския съвет, с политическа партия ГРОБ и по принцип, връзки – бай Танас Узунов. Специално мислих каква длъжност да му дам на него, но той си е роден апаратчик. Няма място в кухнята, защото има тигани, ножове, точилки, а той е с пластмасова глава, опасно е за него.

    Опитна база за новата академия – село Говедарци, селскостопанския двор, на терен.
    Ако има недоволни, това е положението.
    Имахме желание да направим и химична лаборатория, да търсим философски камък, лунен камък, бъбречен камък (оххх) и като цяло да изследваме биохимията, под въздействие на някои съединения от живота и синтетичната природа, но главният ни доцен, доктор по химия и доктор хонорис кауза на Кюстендилския Свободен Университет „Жоро Илиев“, Едуард Ераносян реши внезапно да ни напусне.
    Казват,че бил сготвен. Не знам, аз поне не съм виждал такова нещо.Ся, верно , онова момче Бирсенчо, малко на канибал мязаше, ама да е сготвил и изял цял Ераносян, пак казвам, не вярвам. А и бирсенчо го пратихме да преплува Дунава, малко да заякне, и пак ще си го земем при нас.

    Това е, уважаеми колеги, ако имате въпроси ???

  2. 6
    8

    ПЪК НАС БОТЕВЪ ЩЕ НИ РАЗСЛЕДВА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДВАТА МАЧА С ВЕРЕЯ,ТОТО СМЕ БИЛИ ИГРАЛИ

  3. 13
    7

    Войнов е много добър човек. Всъщност само на него му е стискало да дойде в този момент в Локомотив до края на сезона. Другите, за които говорите – Стойчо Стоев и т.н. – искат много кинти и специални условия, които сега няма как да получат.

    • 12
      8

      глупости, стискало му.. гладен е като столюпиновски циганин ,затова веднага е приел.

  4. 14
    4

    Треньо е мекерето кюстендилско маслатят! Войнов, между другото, страхотен човек, лицензо носител.

    • 5
      5

      След Хебър-Искър, време е да поиграе тото и в друг хибрид Локомотив-Велбъжд (Столипиново)

  5. 10
    16

    Само така. Имаме велик отбор с велик треньор .Само Локо.. В уЕФА сме

    • 19
      6

      Честит ви нов треньор.Пропадането продължава, треньор на приятелски начала.Изгонихте можещия,назначихте приятелчето.

    • 4
      1

      Най-много да играете на предизборен турнир на теренчето в Столипиново! Клошарски пак ще е доволен!

  6. 47
    22

    Крюшо, Бате Чаво и Войн. Екипът е страхотен,защото имат общи ценности.
    Наздраве !

Коментарите са затворени