Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров има проблеми преди днешния първи полуфинален сблъсък за Купата на България срещу Верея. Вчера Фернандо Вияна напусна заниманието след като отново бе настъпен и изпита силна болка в нокътя на левия си крак. Това по всяка вероятност ще остави кариоката на пейката. Като резерва се очаква да остане и Антонио Вутов, който направи само една пълноценна тренировка преди този мач. Според PlovdivDerby.com Белия ще започне на вратата с Чворович, а пред него ще са Панов, Терзиев, Генов и Марин. В средата на терена жълто-черните се очаква да стартират мача с Меледже, Серкан, Балатанов, Неделев и Бризола. В атака, ако Белия не реши да рискува с Вияна ще видим Косоко.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    11

    Залагай народе! Тото порното втора серия започва в 19 часа. Хайде, че не остана. За другите 2 серии развръзката също е ясна, а печалбите гарантирани.

  2. 15
    27

    ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС ЗА МЕН Е ДАЛИ ПАК ЩЕ ПЪТУВАМЕ С АВТОБУС С ТАБЕЛА ОТПРЕД “СЛУЧАЕН ТОВАР, СЛУЧАЕН ПРЕВОЗ” И ЩЕ БЪДЕМ КАТО ЦИРКОВА ТРУПА НА ТЕРЕНА КАТО СЕ ЯВИМ С РАЗЛИЧНИ МАРКИ ЕКИПИ. ЗАЩО, ЗАЩО ЩЕ СРАМИМ ПАК ИМЕТО БОТЕВО????

  3. 26
    12

    До тук има 4 коментара,на Канар,ТОМАШ,Анонимен и Канар 1912.ЖОКЕР, НИТО ЕДИН ОТ ВЪПРОСНИТЕ ИНДИВИДИ НЕ Е ПРИВЪРЖЕНИК НА “БОТЕВ”ПЛОВДИВ!Манговци,гледайте си циганиите на “Лаута”!Апропо,извинявам се,забравих,че повече мразите”Ботев”вместо да обичате”Локомотив”!

    • 10
      17

      Падна ми накатя на големия праст

  4. 14
    23

    Ще има яко треперене от колоса Верея май. Белия насищал средата на терена??? Смях, та смях, а си е жива трагедия. Пак ще ни се смее цяла България.

  5. 13
    26

    Стига сте писали глупости бе. Този мач е ясен и на децата. Всичко е уговорено предварително. Цирка започна в Коматево преди празниците.

  6. 39
    31

    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…ТОВА ИСКАХ ТОВА СТАНА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВЪВ СЛЕДВАЩИТЕ…3….МАЧА СЪС ЖЪЛТИТЕ КУРВИ

  7. 13
    31

    Белия насища терена, Ачо насища джобовете с тото. Спокойно, Верея ще връщат. На финал сме!

    • A пък аз насищам на майка ти гъзъ
      с бели човечета 😀

      Как не тe беше срам бе циганко
      да си сложиш такъв nik

Коментарите са затворени