„Без значение срещу кого излизаме на терена, важно е да излезем с чест от битката“

Днес, мястото, в което трябва да ври и кипи, да пее с цяло гърло „Само Локо але“ ще е притихнало, мрачно, тъжно – без глас, без очи. Причина за това си има и тя е, че ние феновете нямаме нужда от обещания за скъпи селекции, скъпи стадиони, купи, титли, легенди /знайни и незнайни/, а просто от мъжка игра, желание и себераздаване. Все неща, които ние не видяхме във „футболистите“ ни вече няколко месеца.
Именно затова ще започнем това обръщение с цитат от една от най-любимите песни на българската общественост:
„…ако си дал от себе си, не си живял, не си живял напразно…“
Вие, драги ми футболисти, питали ли сте се изобщо някога какво давате на нас феновете? Каква отговорност лежи на плещите ви? Какво представлява вашето отношение към играта? Към фланелката? Към клуба? Какво означавате за нас, хората по трибуните, винаги стоящи зад вас – бедни, богати, млади и стари рамо до рамо? Всички ние, доказалите през годините своята преданост – станала олицетворение на Локомотивския дух? Същият този дух, с който ставаме и лягаме; с който не спим с дни заради радост или тъга в сърцата ни. Същият този дух, с който сме закърмени от деца, живеем и умираме. Същият този дух, с който ще възпитаваме нашите деца и внуци, а те тяхните дълго след като нас ни няма на този свят.
Всичко може да простим в името на черно-бялата идея, но бездушие, страх и безотговорно отношение към фланелката НИКОГА! Няма по-голям срам и позор от това!
Вие не сте просто футболисти или обикновени играчи. Трябва да разберете и да сте олицетворение на отговорност, борбеност, непримиримост, морал…да сте МЪЖЕ! Такива, каквито са били десетките велики и достойни хора, носили черно-бялата фланелка. Ние не искаме победи, титли, успехи на всяка цена. Единственото което искаме е за 90 минути време на седмица сърцата ви да бият редом с нашите, да се борите за всеки сантиметър терен, да се раздавате, да летите, да сте настървени, да имате страст, да се защитавате, да нападате. За тези съкровени за нас 90 минути да знаете, че „свещеното черно-бяло райе не се надява на тялото, а на душата! И то не се продава и подарява, а за него се воюва, за да го заслужиш пред тези фенове, които най-добре знаят цената му!“.
Ще има загуби, ще има отпадания, ще има трудности, но НИКОГА не трябва да губите доверието и уважението на хората! Покажете, че искате да давате всичко от себе си, да бъдете отговорни на терена, да браните идеята, заради която живеем. И ние ще бъдем с вас докрай, ще ви следваме навсякъде, ще защитаваме името ви, ще влезнем и в АДА, заради ВАС! В противен случай ще загубите всичко – и уважението, и респекта, и подкрепата, и любовта! Защото, както се пее в песента, с чийто цитат започнахме:
„…ако си ял от залъка на свой приятел и го забравиш
Дали е трябвало изобщо да се раждаш…“
Ние сме ЛОКО ПЛОВДИВ! Имали сме множество трудности, но после възходи…проляли сме сълзи от мъка, но после и от радост. Във всичко обаче сме били заедно. И този път ще бъдем!
1926 ЕДНА ЛЮБОВ…

40 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Точна и ясна позиция!!! Това пореден минет ли е? Много интересно що няма такива хвалебствия и за декларациите на феновете на Ботев. Май е обърната яко резбата.

  2. 7
    9

    200 потника решават какво ще стане в кюстендилският Пришълец.Дори нормалните фенове на отбора ви не ви понасят потници,а много дори навеждат глави заради сменената рождена дата и брака със Спортклуб

  3. 11
    9

    За кИфтета и кИбапчета изгонихте Коко но не спряхте с тотото.Жалки твари сте вие потниците.

  4. 10
    4

    Га станим най-дръти тугавъ жъ дъдем документа!

  5. 19
    8

    АХАХАХАХХАХА По жалки от вас няма .Дори и на мача с Левски, когато падаха с 5-0 вместо да подкрепяте отбора вие пяхте за жълтитете срам и позор.Проблема е че тоя път Левски не пя с вас а против вас – ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ !

  6. 18
    3

    СЪБЛИЧАЙ и СТРИЖИ тъпите звезди !!!
    С декларацийки нищо не става, само със стригане ще се оправят нещата.

    • Браво Ангеле кажи им!!!
      P.S. Ако не си се стригал днес, започвай че тръгвам към вкъщи и ще има СТРИГАНЙЕЕЕЕЕ.

  7. 15
    3

    Не към всички играчи. Тарторите бойкотират, заради пари .Камбура защо не поведе отбора срещу Левски, а се крие като мишок зад брашнян чувал?Другите са КИКИТо и Котака …..пълна пародия на игра с чернобялата фланелка. И не феновете, а Крушарски е време да им бие шута в дивия…

  8. 15
    10

    Шибани цигани със сменена рождена дата,с крадена история,с мангалски самонаричания.Вие сте срам за Пловдив.Сбогом.Отивайте си в Кюстендил буферняци некъпани.

  9. 3
    6

    Недей изварта нещата, ами дай да видим документа, който твърдиш че имате, ние никога не сме твърдяли подобно нещо.

    • 7
      9

      знаем че сме такива спрете да ни обиждате че ще викнем БХК да ни защити

  10. 16
    9

    Иибахти и циганския мелодраматизъм ! Тва лебедово езеро ряпа да яде. То рев, сополи, сърца, поколения…ненам си кво.
    Само не разбрахме накрая Хасан и Айшето ша са земат ли и девствена ли е булката?

  11. 19
    20

    Жълтата измет да ходи да сере в темите си за това как дълг се изпарява и колко е цената на кИбаБчето.

    • 14
      7

      За кИфтета и кИбапчета изгонихте Коко но не спряхте с тотото.Жалки твари сте вие потниците.

  12. 13
    12

    Защо няма билети за Бесика, след като нямаме наказание от Дисципа? Кой нареди това?

  13. 24
    16

    Какъв документ имате от1926 година?Какво общо има това с “Локомотив”Пловдив?Спрете с лъжите и измислиците,те са една от причините публиката ви да се разедени и да не идва на “Лаута”!

    • 16
      21

      А документ от 1912 за жълтата лъжа кога!?

  14. 19
    13

    Уникално и неповторимо! Това е мнението ми за обръщението! Горд съм!

    • 7
      5

      Ако това те възхищава – ясно колко ти е умствения багаж. Аз тръгвам за мача.

  15. 25
    21

    Само като прочетох че ще пеете Само Локо и умрях от смях. От кога пеете песни в които да не се споменават жАлтитИ…

  16. 21
    23

    2АХАХААХАХАХАААААХАХАХАХАААААХААААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХАХААХХАХАХАХАХААХХАААХАХАХАААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХЯХЯХАХХАХАХЯХЯХ
    ЦИГАНИ АМА ДА ВИДИШ ЦИГАНИ !!
    ЖИВИ МАНГАЛИ !!

    • 13
      9

      Амии…,цяла България знае чу днес урода ЦСКА-сф Ловеч,играе с другия себеподобен-Локо кн.

  17. 22
    28

    Аллах акбар! В името на Аллах за славата на Всевишния, напред черно-бели ислямисти!

  18. 18
    27

    Извънредно в БЛИЦ! Спас Русев възражда ВИС-2! И поема Локу!

  19. 13
    20

    Ето как ще се отделят средства за Бъзика, отивате и се молите на ГЕРБ да ореже парите за закуски на талибаните,със спестените от закуски пари за няколко години ще има стадион.

    Както и да го пресмятате ситуацията излиза че талибаните в България за няколко години са изяли и изсрали парите необходими за Бъзика, а феновете ще чоплят семки на Коматево и гласуват за ГЕРБ
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Близо 3,1 млн. лв. струва на държавата издръжката на бежанците у нас всеки месец. Това заяви председателят на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) Никола Казаков пред Нова ТВ.

    Това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ бившият вицепремиер и вътрешен министър Румяна Бъчварова с ключов коментар за новата наредба за бежанците:
    „По своята същност новата наредба за интеграция на бежанците не се различава от тази, която ние предложихме през август 2016 година. Удовлетворени сме от съдържанието й, тя запазва духа и философията на разбирането за интеграционната политика.“

    „Общините са този субект, който ще поеме основната отговорност за осъществяване на процеса за интеграция. Доброволният принцип, по който общините могат да приемат бежанци и да се занимават с тяхната интеграция, а не това да им бъде налагано. Това означава, че всяка една от общините може да реши дали може да приеме определен брой бежанци, които да интегрира. Този доброволен принцип беше основен принцип на нашата наредба, но беше оспорен и неглижиран по време на кампанията от основните ни опоненти”, посочи тя. Бъчварова добави, че валидността на споразуменията за интеграция остава същият – една година.“

  20. 6
    25

    Представители на Българския футболен съюз присъстваха на откриването на новата клубна база на „Лудогорец“ в Разград.
    От името на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов собствениците на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев получиха специален подарък – копие на Панагюрското съкровище. Подаръкът бе връчен от заместник изпълнителния директор на родната централа Антон Попов.
    http://bfunion.bg/news

  21. 10
    22

    Ръководството на Лудогорец ще вложи огромна сума в изграждането на новия стадион на българския шампион. Съоръжението ще струва 30 милиона лева, научи Sportal.bg. Нашата медия разбра и доста подробности относно течащата процедура по строителството на “Лудогорец Арена”.
    Със задачата изцяло се е заел собственикът на “орлите” Георги Домусчиев, който изгради и тренировъчната база на тима, която е една от най-модерните на Балканите.
    Сектор “А” ще бъде най-скъпият, тъй като ще разполага с всички удобства – съблекални, зали, кабинети, възстановителен център, паркинг и т.н. Изграждането на трибуната ще продължи една година. Накрая ще се обърне внимание и на гостуващия сектор, който също ще претърпи промяна. В завършен вид новият “Лудогорец Арена” ще събира малко над 13 хиляди души и ще може да приеме 1/2-финал от европейските турнири.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Всички фенове на Локъ да заминават за Разград и да целуват ръка на Гелосания и да обличат зелената тениска на Лудогорец.
    Стига вече празни и лъжливи обещания за Бъзика. Стадион няма да има в Пловдив.
    Поне да изживеете мечтата Локу с Легендата Лудогорец, хем стадион, хем кренвирши , хем Евро турнири с Лудогорец.

  22. 34
    14

    ЧЕРНОБЯЛАТА ФЛАНЕЛА Е ОДЕЖДА ЗА ДУШАТА….ЖОРО СЛОНА

    • 21
      15

      Няма ли да се спрете с тъпотиите?!!!Годината е 1926 и си има документ за това!Вашият къде е?Защо не се видите вие на какъв хал сте и след това да гледате нас?Очевадно е ,че за последното нямате необходимото мъничко количество сиво вещество в главите….

      • 9
        11

        Дай да го видим тоя документ като го имате, само че да не пише 1919 на него.

        • 10
          10

          Ами това е истината-1919!!Тогава е създаден “Велбъжд”кн,сегашното Локо.Тъй че, прави са си хората.

      • 11
        9

        Какъв документ имате от1926 година?Какво общо има това с „Локомотив“Пловдив?Спрете с лъжите и измислиците,те са една от причините публиката ви да се разедени и да не идва на „Лаута“!

    • 8
      8

      а вие имате ли документ за 1912?! А дано, ама надали…

      • 5
        2

        Недей изварта нещата, ами дай да видим документа, който твърдиш че имате, ние никога не сме твърдяли подобно нещо.

Коментарите са затворени