Босът на БСП в Карабунар шамароса Котарака (рефера Костадин Кобаков) в лютото комшийско дерби между ФК Виноградец и ФК Карабунар (2:0). Червеният лидер в селото Борис Джонев пробва с непохватен удар от каратето да повали с крак рефера, но Котарака успява с финт да се измъкне само с шут в задника. Реферът бе обект и на втора атака от друг фен на Карабунар, но също не яде бой. Причината навярно е, че гостуващата кохорта май е била понаквасена с руйно вино от Виноградец.

Преди години на този терен и Димитър Пенев пропусна по-голяма част от контролата на ЦСКА с Локомотив Пловдив, замотвайки се с градусите в каните на рестаранта до стадиона.

Всъщност, любопитното за този мач бе, че Пената е зет във Виноградец и всяка есен, когато беше треньор на червените, правеше контрола на селското игрище. Пенев караше футболистите на ЦСКА да се събличат за мача на Панчарево. Така в клубния автобус имаше повече място в багажното за виното, прасето и другите армагани, с които стратегът от Мировяне бе сайдисван от родата, че ги е отървал от едно гърло повече.

Мачът през уикенда бе прекратен от рефера Кобаков.