Двама от възловите футболист на Ботев Тодор Неделев и Фернандо Виана ще се възстановят за предстоящия домакински мач с Монтана. Срещата е на 31 март 6 Коматево. Това увериха от щаба на канарчетата. Заради здравословни проблеми те не играха в спаринга на жълто-черните с Ботев Гълъбово (2:1).

Тодор Неделев е с проблем в областта на коляното, докато Фернаидо Виана има болки в пръст на крака. Те са подложени на лечение и се очаква да се възстановят до средата на следващата седмица. В понеделник ще стане ясно какво е състоянието на вратаря Иван Чворович и на нападателя Омар Косоко, които също са с травми.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Sportal: Г-н Христолов, спомняте ли си деня, в който поехте „Ботев“ (Пд)?

    Димитър Христолов:
    – Помня го, проклинам го и сигурно така ще е до края на живота ми. Проклинам деня, в който влязох в порнофилма, наречен „Български футбол“. За съжаление не знам как да изляза от него. Да се захвана с „Ботев“ е най-голямата грешка в живота ми, от която пропилях 11 г. Това „удоволствие“ ми струваше между 10 и 12 милиона.
    – Смятам, че съм управлявал почтено и достойно „Ботев“ 11 г. Мога да се закълна, че не съм продавал мачове, не съм се поддал на натиска на т. нар. грандове.
    „Ботев“ не е бил сателит на друг клуб. Друг е въпросът доколко е било полезно подобно управление. Но сам не можех да направя нищо!
    – Не искам да коментирам тази болна за мен тема. Абсолютен парадокс е да съм инвестирал милиони левове лични пари и да ме наричат убиеца на „Ботев“. Не аз, а феновете ликвидираха една близо 100-годишна история. И на кмета Славчо Атанасов предложих клуба срещу един лев, но и той не го иска.
    Пловдив си има градска управа и щом „Ботев“ е толкова любим на стотици хиляди хора, нека те да мислят как да го възродят. Аз вече нямам намерение дори да минавам покрай футболни стадиони в България.

  2. 2009-09-15:
    Фенове на Ботев ще дерат като овца треньора Пичиони
    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.

    Треньорът на Ботев Пловдив Енрико Пичиони бе заплашен с дране като овца от феновете на тима след петата загуба от пет мача този сезон – 0:3 от Миньор (Пк) у дома.

    Италианският наставник на „канарите“ прие в стаята си на стадиона край Бирената фабрика тартори от агитката.
    При Пичиони под зоркия контрол на полицията влязоха и популярните фенове Велизар и Румен Баланджиев.

    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.
    Пичиони обещал под клетва, че това ще се случи до мача с Литекс в края на седмицата. Той отказал да назове имена на евентуалните Христолови наследници, не знаел и подробности от хода на преговорите. Казал само, че кандидатите са от Милано.

    „Ще му разлепим кожата из Пловдив, само да няма резултат в петък“, заканиха се момчета от агитката след срещата с италианския треньор.
    Както е известно, Ботев записа пета поредна загуба в първенството, като няма спечелена точка и е твърдо на дъното в „А“ група.

  3. 6
    14

    Жълтите селянки са податлива и ненаситна паплач.

    • 12
      2

      Ти пък откъде знаеш, манго???? Цял ден с глава заровена по кофите

  4. 16
    4

    Някой да ми плати 5 лв. за да ходя да гласувам
    Иначе ще си седа тук
    и ще се сера в темите за Пловдив

    саде локо

  5. 6
    12

    Щъ ги поръ кат рибьи , ши ги тъпчъ кат ягнетъ жълтьити фирхундьетъ!

  6. 7
    18

    Много обичам да пиша шестици !

  7. 5
    18

    ЗА ТИКВЕНАТА КУПА КОЯТО ДАВАТ ЛИ ЩЕ ИГРАЕМ ?

    • 19
      3

      Ти курво чернобяла ще играеш ганкиното с молба мангалите да не ти цъфнат задника като майска роза

  8. 17
    7

    Пак тема за Ботев Тук съм Цяла нощ не съм спал САМО ЛОКО

  9. 6
    20

    Докаде я докарахме. Да треперим от Монтана. Срам и резил.

    • 5
      16

      Как няма да се плашим като ни попеляха с 6 парцала миналия сезон, а тоя пак ядохме пердах с 1:3. Имаме комплекс от Монтана. Като чуя “Монтана” и се сяпкам на сън. Кошмара е пълен.

    • 7
      1

      Говориш си като пияна жена с путк*та си.Къде видя някой да трепери?Смени поне дилъра на първо време.

Коментарите са затворени