Македонският халф на Локомотив Пловдив Стефан Йевтоски е харесан от два отбора в родината му. Това довериха източници от пловдивския клуб, но отказаха да назоват имената на тези тимове.Младият талант демонстрира израстване в последните мачове на Локомотив. Той попадна в плановете на селекционера на младежкия национален отбор на Македония Благоя Митковски, който го повика приятелски мачове с Черна Гора U21 на 24-ти март и с България U21 на 28 март.Македонецът Стефан Йевтоски е роден на 2 септември 1997 година, висок е 180 сантиметра. Той изкара кратък пробен период при “черно-белите” в края на 2015 година. През януари 2016 г. той подписа договор за 3,5 години с Локомотив. Стефан Йевтовски е бил част от школата на Вардар (Скопие). Шефовете на Локо нямат намерение да се разделят с него на този етап.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Локомотив Пловдив няма да има никакви проблеми с получаването на професионален лиценз за следващото първенство. Черно-белите дори ще получат лиценз за участие в Европа, научи Plovdiv24.bg.
    От Лаута вече са изпратили в БФС голяма част от документацията, която се изисква от Лицензионната комисия.

    Крайният срок все още не е изтекъл, но отсега е ясно, че Локомотив няма натрупани дългове, които да не са разсрочени с официален документ. Освен това от идването си на власт, собственикът на клуба Христо Крушарски е погасил стари задължения на черно-белите в размер на почти 1,5 милиона лева, разбра още Plovdiv24.bg.

    Чакам Рачо, Пурко, Байонзи, Нако и другите селяндури да коментират.
    Крушарски за енти път слага кредно пръсче в жълтите задници.

    Припомняме, че Община Пловдив също опрости задължения на клуба в размер на 181 365 лева.

    • 8
      3

      КРУШАРСКИ е номер едно за радост на мангалите от Столипиново.Те феновете на Локото са главно от малцинствата. ЕВАЛА ,ЧОДЖУМ

  2. 2
    11

    Взимайте го тоя некадърник, пет литра ракия от казана в куматюву бонус!

    • 10
      2

      От нашия казан в маалата, братчед, щъ дадем ракията.. Ти я знаеш… Пивка е, ама аз да те питам, ПЛОВДИВ …Ти защо се срамиш да се наречеш ром? Нали се знаем от деца? Всички сме рожба на МААЛАТА….Не така кьорпе САМО ЛОКО

  3. 5
    13

    200 хил. евро и могат да се снимат с него 😀

  4. 15
    13

    Локото имат играчи , не като нашите куци пилета , събрани от кол, въже, плажове и палми.

Коментарите са затворени