Спортно-техническият щаб на Лески следи ситуацията около халфа на Ботев Пловдив Серкан Юсеин, пише Меридиан Мач, показва сутрешният преглед на печата на PlovdivDerby.com. Полузащитникът вече има сериозен стаж в елита, макар да е само на 20 години. Контрактът му с канарчетата изтича през лятото и той все още не го е подновил – вече отхвърли една оферта от ръководството. Така че след края на сезона той може да премине 8 друг клуб като свободен агент. Може би заради отказа за удължаване Юсеин не игра в последния мач на тима – гостуването на Левски, което бе загубено с 0:2. И ако не преподпише, той може да започне да се застоява на пейката.
Серкан Юсеин е роден на 31 март 1996 година, висок е 178 сантиметра, тежи 67 килограма. През настоящата кампания има 23 шампионатни двубоя, в които е вкарал 3 гола. През сезон 2015/16 младокът изигра също 24 срещи, а година по-рано бе на терена 5 пъти. Той дебютира за канарчетата още през сезон 2012/13 – тогава се появи като резерва 8 две срещи. Той има престой под наем и в Раковски (през сезон 2013/14 във Втора лига).
Почти сигурно Серкан ще се върне в стартовия състав на Ботев за домакинството на Монтана, тъй като Яя Меледже, който го замени при визитата на Левски, е наказан. Канарчетата приемат последния в класирането на 31 март, петък, от 20:00 часа на Коматево, а мачът ще бъде предаван пряко по Диемз Спорт

32 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    10

    Жълтурите се разпадат. Ние в Локото ще задържим Камбура, Траянов, Петров, Тунчев и Котев въпреки офертите към тях. Имаме велик треньор

  2. 1
    6

    Малката пичуранка Петяя Далемска с която ходи тоз е много тясно пиче путето и е малко и сладко,като дупето.Свирките са чук,гълта,ама се стамува да прави турска чекия.

    • 6
      1

      Ама майка ти пък умее всичко Турските тираджии са във възторг от нея

      • 1
        5

        Да се изцепя в на баба ти ченето,да се изсера в на баща ти и дядо така устата!

        • Духай манго и се потапяй …..САМО ЛОКО и в устичката на С.С.

  3. 5
    9

    Как съм ги търпял 10 години ….ужас , то алчни, то необразовани, то нагли , мани , мани !

  4. 15
    3

    Серкан има договор с Ботев Пд до юни 2019 г. Новината е пълна партенка. Лесно може да се провери. Ако беше футболист на Локо можеше да напусне за неплатени заплати, но в Ботев всичко е платено. Но пък е готино да се пускат такива фалшиви новини за да гледаме как комплексарите се давят в злоба. Даже и старо интервю с Христолов пейстнато. Добре, ами да пейстнем и интервюта със Левент Назифоглу и Зеки Байрям, а? Помните ли баклавата? Помните ли как се спазваха традициите на Турция?

    • 6
      13

      Не чети 24фаса , там само датата е вярна/не винаги/.

  5. 8
    8

    Sportal: Г-н Христолов, спомняте ли си деня, в който поехте „Ботев“ (Пд)?

    Димитър Христолов:
    – Помня го, проклинам го и сигурно така ще е до края на живота ми. Проклинам деня, в който влязох в порнофилма, наречен „Български футбол“. За съжаление не знам как да изляза от него. Да се захвана с „Ботев“ е най-голямата грешка в живота ми, от която пропилях 11 г. Това „удоволствие“ ми струваше между 10 и 12 милиона.
    – Смятам, че съм управлявал почтено и достойно „Ботев“ 11 г. Мога да се закълна, че не съм продавал мачове, не съм се поддал на натиска на т. нар. грандове.
    „Ботев“ не е бил сателит на друг клуб. Друг е въпросът доколко е било полезно подобно управление. Но сам не можех да направя нищо!
    – Не искам да коментирам тази болна за мен тема. Абсолютен парадокс е да съм инвестирал милиони левове лични пари и да ме наричат убиеца на „Ботев“. Не аз, а феновете ликвидираха една близо 100-годишна история. И на кмета Славчо Атанасов предложих клуба срещу един лев, но и той не го иска.
    Пловдив си има градска управа и щом „Ботев“ е толкова любим на стотици хиляди хора, нека те да мислят как да го възродят. Аз вече нямам намерение дори да минавам покрай футболни стадиони в България.

  6. 8
    15

    2009-09-15:
    Фенове на Ботев ще дерат като овца треньора Пичиони
    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.

    Треньорът на Ботев Пловдив Енрико Пичиони бе заплашен с дране като овца от феновете на тима след петата загуба от пет мача този сезон – 0:3 от Миньор (Пк) у дома.

    Италианският наставник на „канарите“ прие в стаята си на стадиона край Бирената фабрика тартори от агитката.
    При Пичиони под зоркия контрол на полицията влязоха и популярните фенове Велизар и Румен Баланджиев.

    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.
    Пичиони обещал под клетва, че това ще се случи до мача с Литекс в края на седмицата. Той отказал да назове имена на евентуалните Христолови наследници, не знаел и подробности от хода на преговорите. Казал само, че кандидатите са от Милано.

    „Ще му разлепим кожата из Пловдив, само да няма резултат в петък“, заканиха се момчета от агитката след срещата с италианския треньор.
    Както е известно, Ботев записа пета поредна загуба в първенството, като няма спечелена точка и е твърдо на дъното в „А“ група.

  7. 5
    6

    Кво му прайте реклама никой не го иска,ами трябват кинти свършиха от Жана му Пауло:))

  8. 7
    9

    Халфът на Ботев (Пд) Серкан Юсеин е отказал да подпише нов договор с клуба.

    Сегашният контракт на футболиста изтича през лятото, когато той става автоматично свободен агент.
    Серкан е получил оферта от шефовете си, но я е отхвърлил.

    ЕДИН ПО ЕДИН НАПУСКАТ СЕЛОТО.

  9. 6
    11

    Ръководството на Лудогорец ще вложи огромна сума в изграждането на новия стадион на българския шампион. Съоръжението ще струва 30 милиона лева, научи Sportal.bg. Нашата медия разбра и доста подробности относно течащата процедура по строителството на “Лудогорец Арена”.
    Със задачата изцяло се е заел собственикът на “орлите” Георги Домусчиев, който изгради и тренировъчната база на тима, която е една от най-модерните на Балканите.
    Сектор “А” ще бъде най-скъпият, тъй като ще разполага с всички удобства – съблекални, зали, кабинети, възстановителен център, паркинг и т.н. Изграждането на трибуната ще продължи една година. Накрая ще се обърне внимание и на гостуващия сектор, който също ще претърпи промяна. В завършен вид новият “Лудогорец Арена” ще събира малко над 13 хиляди души и ще може да приеме 1/2-финал от европейските турнири.

    ––––––––––––––

    Всички фенове на Ботев да заминават за Разград и да целуват ръка на Гелосания и да обличат зелената тениска на Лудогорец.
    Стига вече празни и лъжливи обещания за Колежа. Стадион няма да има в Пловдив.
    Поне да изживеете мечтата Ботев с Легендата Лудогорец, хем стадион, хем кренвирши , хем Евро турнири с Лудогорец.

    • 6
      13

      Права си Петенце! И да му врътнат по едно фелацио, защото те само това могат да правят. Примери много : на Христолов, на Пичони… на феновете на Локо Пловдив, на Чандъров… Колко му е да олижат гелосания!?

      • 8
        10

        Навремето когато дойде Митко Христолов да ги спасява от фалит , след като разбраха че е сериозен мъж и десетина години ще ги остави да се хранят на трапезата му от радост се въргаляха пред мерцедеса да му целуват гумите от благодарност. Свидетели бол , снимки всеки може да намери ако се разрови.

        • 6
          6

          Sportal: Г-н Христолов, спомняте ли си деня, в който поехте “Ботев” (Пд)?

          Димитър Христолов:
          – Помня го, проклинам го и сигурно така ще е до края на живота ми. Проклинам деня, в който влязох в порнофилма, наречен “Български футбол”. За съжаление не знам как да изляза от него. Да се захвана с “Ботев” е най-голямата грешка в живота ми, от която пропилях 11 г. Това “удоволствие” ми струваше между 10 и 12 милиона.
          – Смятам, че съм управлявал почтено и достойно “Ботев” 11 г. Мога да се закълна, че не съм продавал мачове, не съм се поддал на натиска на т. нар. грандове.
          “Ботев” не е бил сателит на друг клуб. Друг е въпросът доколко е било полезно подобно управление. Но сам не можех да направя нищо!
          – Не искам да коментирам тази болна за мен тема. Абсолютен парадокс е да съм инвестирал милиони левове лични пари и да ме наричат убиеца на “Ботев”. Не аз, а феновете ликвидираха една близо 100-годишна история. И на кмета Славчо Атанасов предложих клуба срещу един лев, но и той не го иска.
          Пловдив си има градска управа и щом “Ботев” е толкова любим на стотици хиляди хора, нека те да мислят как да го възродят. Аз вече нямам намерение дори да минавам покрай футболни стадиони в България.

          • 7
            5

            Култово .

            Сега мисирите ще докарат от 9 дерета вода и ще отворят 9 плика с лепило за а оборят човека, който ги хрантутеше като бежанци и лилави венци.

        • Ами Галка, пич ?Такива като тебе и лижеха дамските превръзки .Само ЛОКО Да помогнем та отбора си, а не да се занимаваме с жълтурите..

  10. 5
    7

    Виж, това Лески – много ми хареса в първото изречение..
    Той, Серкана – да заминава – за него няма да плача..слаб, удивително след след 3 години с мъжете..
    Дори и да покаже някакво развитие….то ще е незначително.
    Нека ръководството го освободи, пък където ще да ходи…с малко късмет може да намерим доста по-добър от него.

  11. 10
    15

    Довиждане, Серканчо. В Ботев Пд не показа с нищо, че заслужаваш доверието, което ти се гласува вече трета година. Пожелавам ти успех. Раздялата ще донесе облекчение и на двете страни – и на феновете, и на теб, очевидно.

  12. 8
    17

    Серкан Юсеин!….Нещо не се връзва с българските имена хич това!

    • 13
      1

      ти сигурен ли си,
      че не си рожба на магистралните
      турнета на мйка ти
      и не си заченaт в някой турски тир.

      Серкан може да е повече българин от теб

  13. 23
    3

    Пълни глупости! Серкан има договор с Ботев до 30 юни 2019.

    • 4
      19

      и какво като има?
      неможе да го прекрати ли? или ръководството не може да го изгони? ама си..

      • 18
        2

        И как според теб ще го прекрати? Може да го прекрати при три и повече неплатени заплати, а това отпада защото е платено. Другият вариант е при взаимно съгласие, но не вярвам ръководството да пусне 20 годишен футболист ей така. Като знам и колко рисков е Янко, не ми се мисли. Да, сърцат е, но всеки мач е с жълт картон, а през мач с червен.

  14. 7
    12

    На шопите няма да им мине номерът! Серкан преминава в Барселона!

  15. 17
    8

    Няма фен на Ботев, който да не си задава въпроса “Защо Серкан е титулаяр”? При положение, че Меледжето е много по-сърцат, Балтана е на същата позиция, Бризола седи на пейката…Дори Щайгата при Пепо Пенчев беше показал сериозен потенциал. Сега Серка се е помисил за голям футболист и няма да подписва, щял да се маха… Къде ще идеш бе баьо?! Най-много половин сезон в Славия да направиш и оттам потъваш в историята!!!

  16. 13
    10

    А колко пари искат да им дадем, за да ни свършат тази услуга? Серкан последно направи правилно отиграване преди половин година.

  17. 6
    22

    Хахахахахахахаха от сутринта почвате с вицовете за жълтия катун. Добре, добре, ще се забавляваме до насита хахахахахахахаххаах

Коментарите са затворени