Дани Кики: Искам пак да вкарам на червените

0
199

Авторът на победния гол за Локомотив при първия успех като гост над ЦСКА Дани Кики заяви, че иска да вкара на червените и в домакинския мач. Черно-белите удариха армейците в Борисовата градина сефте в историята си на 29 октомври под ръководството на Христо Колев, а единственото попадение бе дело на Кики. Утре железничарите приемат от 15 часа на Лаута генералския тим под свирката на петричкия сватбар Ивайло Стоянов. Очаква се именно 29-годишният ексцентрик да води атаката на Локо в отсъствието на наказания капитан Мартин Камбуров. Ако Котев и Тунчев не играят, то Кики ще носи и лентата.
„Естествено, че искам да вкарам. Да отбележиш на ЦСКА, и то на техен терен, си е чест за всеки футболист. Най-важното е обаче отборът да победи. И хеттрик да бях направил на Армията, ако не бяхме отбор, щяхме да паднем.
Отборът е над всичко. Трябва да бием, за да влезем по-уверени в първата шестица. Няма да открия топлата вода, като кажа, че Лудогорец е с поне класа над останалите в А група, а при тях всеки може да бие всеки. Затова много важна е концентрацията и мобилизацията за всеки мач. Ние сме тим, който е сплав между опитни и млади играчи. Считам, че можем да победим и да зарадваме нашите фенове. Тази пролет имахме някои колебания и сме длъжни да им донесем радост с успех над някой от големите отбори“, сподели Кики.
„Мартин Камбуров е лидер в нашия тим и отсъствието му няма как да не се отрази. Това се видя най-ясно при гостуването на Пирин, когато надиграхме домакините, но не вкарахме и загубихме. Мартин ни е вадил в много трудни ситуации и като по навик разчитаме на него. Пожелавам му още дълго да е сред нас и да ни радва. Ако обаче имаме претенцията да сме отбор и да искаме да играем в Европа, трябва да покажем, че можем без всеки един. Убеден съм, че можем да победим с добра игра. Дано и Лаута да се напълни, защото футболът е за феновете. Дори успехът не е толкова сладък, ако трибуните са празни“, каза още Дани Кики.

SHARE