Лидерът на най-голямата фенска фракция на ЦСКА „Енимълс“ – Росен Петров, вече е на свобода. Животното е излязъл предсрочно от затвора малко преди трети март, съобщава Нюз.бг. То се дава за добро поведение и отработване.

Припомняме, Росен Петров, по прякор Животното, беше задържан в Несебър и доведен в Софийския затвор да изтърпи наказанието си от 5 години и 3 месеца, които започнаха да текат през август 2015 година.

На 17 февруари 2015 година Петров е осъден от Спецсъда за участие в организираната престъпна група на Златомир Иванов – Златко Баретата за разпространение на наркотици в София. Цацаров прекрати „болничния” на Росен Петров и го вкара в затвора.

Тъмният замисъл бе феновете на ЦСКА да останат без лидер точно преди решителните битки за спасяването на клуба през лятото, когато към него протегнаха ръце Кирил Домусчиев и Делян Пеевски. Дори и зад решетките обаче Животното организира ултрасите така, че те не позволиха Гриша Ганчев да остане сам в битката.

1 КОМЕНТАР

  1. 6
    1

    Много тъпо заглавие.Тоя малоумник Животното,е бил на линия и за дербито между говедата и припознатите,ама никой не го отрази.

Коментарите са затворени