Феновете на Локомотив Пловдив са нахлули с бухалки на една от тренировките на тима и са изкарали акъла на играчите на „черно-белите“. За случката разкри бившият футболист на тима Стелиос Деметриу, който игра на „Лаута“ през 2012 година. Именно тогава се е разиграл и екшънът, след който кипърският защитник е избягал шокиран от обстановката в родния футбол.

„В Кипър, ако не играеш за някой от първите 4-5 отбора в класирането, поемаш сериозен риск с това кога и дали ще си получиш заплатата. Когато отидох в България, очаквах нещо различно, но там беше дори по-зле. Даже на една от тренировките ни с Локомотив нахлуха фенове с бухалки, беше ужасно преживяване. Не искам повече да си спомням за това“, споделя Деметриу пред шотландското издание на вестник „Сън“.

26-годишният кипърец игра 6 месеца на „Лаута“ през 2012 година. С екипа на Локо Пд той записа 13 мача и 1 гол, а след това продължи кариерата си в своята родина преди през януари да подпише с последният във второто ниво на Шотландия Сейнт Мирън.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Двете турски жълти кучета може само да го смучат!Курви нещастни, колко пъти ги чакахте вашите лигли пред игрището в коматево ве, мишки!?
    ЕБЕТЕ СИ ПУТКАТА МАЙНА ТУРСКА!
    Кога ядохте моите кифтета нИ рИвахтИ!
    КУРВИ!

  2. 12
    5

    normalno e ciganskite fenove da si biat igra4ite bejanci.prosto ne iskat da imat konkurencia mejdu tiah.naroda e kazal————-hubava rabota,ama ciganska !!! izbiite se do krak za da ni otarvete ot natrap4ivoto si prisastvie v grada ni !!!

  3. 10
    11

    Този е долен лъжец и жълта подлога .Феновете на Локото са главно от малцинствата .Те са кротки и тихи и работливи като пчелички .САМО ЛОКО

Коментарите са затворени