Днес се навършват 139 години от подписването на Санстефанския мирен договор и Освобождението на България от турско робство.

По традиция националният празник ще бъде отпразнуван във всички градове с пищни тържества, а най-голямото събитие ще бъде на легендарния връх Шипка, където хиляди хора се очаква да се поклонят пред паметника на свободата.

Ръководството на Локомотив честити на всички българи националния празник на България!
Нека не забравяме подвига и саможертвата на хиляди знайни и незнайни герои и да бъдем достойни техни наследници!

Честит 3-ти март! Да живее България!

29 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    11

    kakvi balgari ste vie ve,gospoda bejanci ot miusiulmanskite republiki?! vie ste si 4isti cigani,pristignali v grada ni ot iugozapadnite pokrainini na stranata.mar6 vsi4kite vav SIRIA !!!

    • 7
      5

      Колкото и да се плюнчите, всеки знае кои са еничерите!Турските подлоги, на които ДПС създаде подобие на отбор през 2010г, започна също да им строи и стадион(до едно време)….
      Анадолските жълти кучета, които сега лапат на прасето Пеевски само и само изчадието им да продължи да съществува!
      Но както са казали хората-ВСИЧКО ИЗКУСТВЕНО В ТОЗИ ЖИВОТ РАНО ИЛИ КЪСНО ПРИКЛЮЧВА!

  2. 6
    6

    Към така нареченото “лошо куче”, което очевидно е един промит мозък! Ако нямаше 3.март. сега щеше да има целокупна България в етническите и граници, но темата е дълга за разказване! Сорос прави същото, което и Русия – стария римски принцип – разделяй и владей! Напъни се малко, прочети истинските исторически факти пък дано прогледнеш! Но с тоя мозък без гънки, дълбоко се съмнявам, че това може да ти се случи…

    • И АЗ СЪМ ПОПРОЧЕЛ ТУЙ ОНУЙ , БЕГАЙ СЕГА ЧЕ БАБАТА СЕ НААКА
      5
      3

      Държава/та/ България НЕ е съществувала в продължение на 500 години отпреди, както и по време на руско-турската война 1877-1878 г.!
      С победата си в руско-турската война 1877-1878 г., Русия отнема от Османската империя територия/принадлежала преди 500 г. на Царство България/, но вместо да присъедини, като Победител/което в ония времена е било нормално/, тази територия към Руската Империя, я дава/ връща/ на българския Народ и Му помага да си създаде отново Негова държава! За което българският Народ трябва да е вечно ПРИЗНАТЕЛЕН на руснаците и Русия! Поклон пред Освободителите на българския Народ и възстановители на държавата Му!
      П.П. Апропо, има ли случай в Историята, когато две империи воюват и империята-Победител дава независимост и независима държава на Народа, който е бил завладян и владян дотогава от победената Империя?! А?! 5 ВЕКА турците да унищожават предците ти и ти да плюеш по руснаците!!!
      Честит празник на истинските българи!!! Хвала на руските войници, загубили живота си за освобождението на България!!!Те и британските орди завладяха всички морета и пристанища, но подкрепяха империята на Осман фамилия.
      С “руските орди” интересът ни бе взаимен, така да се каже — възкръсна държавата ни… хубава, лоша, възкръсна. Иначе сега Българския Таен Централен РК щеше да си сътрудничи с ПКК на Кюрдите и да води партизански действия срещу турския аскер и авиация.
      Виж, с британските орди, подкрепящи Осман фамилия нямахме никакви интереси. *
      Нямаме интереси и сега със същите — атлантски орди, но сме техни васали

      * Даже пратиха агента на короната Сенклер да прави цветна революция в Родопите в Лето Господне 1878.
      Руснаците пратиха капитан Петко войвода със заръка, да потуши цветната революция.

    • И АЗ СЪМ ПОПРОЧЕЛ ТУЙ ОНУЙ , БЕГАЙ СЕГА ЧЕ БАБАТА СЕ НААКА
      5
      1

      За едни 3-ти март е ден на освобождението на България от турското владичество, за други е ден на омразата срещу Русия. Демокрация сър.

      И кой по точно щеше да освободи България, Англия, Берлинският конгрес, Сърбия, Гърция или хъшовете от Влашко? Или може би Турция щеше да си посипе главата с пепел и да каже “Извинете братя българи, подаряваме ви свободата”?

  3. 9
    12

    И това доживях ……ЦИГАНИ ДА ПУСКАТ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА 3 МАРТ?!

  4. 6
    4

    Ще пия един шербет в махалата Утре съм на малч САМО ЛОКО

  5. 8
    7

    Предлагам всички “големи националисти и родолюбци”от “Лаута”днес 3.03.2017.да застанат с национални знамена в ръцете по цялото протежение на “Ландос”.По този начин ще покажат на циганите от “Столипиново”,че българите от Ж.К.”Изгрев”са са под защитата на тяхната”армия”.Дерзайте родолюбци!!!

    • 11
      11

      Фенове на ботев са пеели алах акбар , фенове на Локомотив Пловдив са им били шамари и шутове на жълтите мангали. Едва ли днес повече ще си покажат носа от махалата 🙂

      • 10
        9

        Малък гомньо,тези фантасмагории си ги говорете утре на “Лайнута”Всички 300 присъстващи ,повечето без билети или с такива за социално слаби!

        • 2
          3

          Добре, че вашата единствена трибуна на селското ви игрище се пръска по шевовете всеки мач!Даже и агитка имате(ВСЕКИ МАЧ)….
          Рязани олигофрени!

    • 7
      9

      НАЙ-ДОБРЕ Е ОТ ГЕЙ ДРУЖИНА” ИЗГРЕВ БОЙС” ДА ОПЪНАТ ПАК ТУРСКИЯ ПАРЦАЛ И ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ПРАЗНИКА КАКВО Е БИЛО НА ШИПКА,ПОД НОЖА МРЪСНА ПОМАШКА СГАН!

  6. 6
    7

    Честит празник,БЪЛГАРИ!!! Жълто-черни мюсюлмани ,всичките в Турция при бащицата си осман паша !!!

  7. 10
    3

    Кучко шекерска ти какво ми се правиш на българин Довечера в маалата пак ще ти обърнем хастара АЛАХХ АБКАР САДЕ ЛОКО

  8. 3
    2

    За пАрви път ли се обиждаш, или че помак не е сглавна буква??? Ходжата какво казва по въпроса?

  9. 11
    8

    Какво общо имате вие с България?Създадени сте от цигани,феновете ви са мюсюлмани и цяла България го знае.Вие сте отбора които има наѝ малко право да честити този празник-ставате за смях.отивайте си в Анадола където си честитите вашите празници.

    • 9
      10

      КОЙ РАЗВЯ ТУРСКОТО ЗНАМЕ,КОИ ПАРИ ХАРЧЕХТЕ,МАМА ВИ ДЕЙБА КЛОШАРСКА,ВСИЧКИ ПОМАЦИ В КАМЕРИТЕ,НИКАКЪВ ТОЛЕРАНС ЗА ВАС,ВЪРНЕТЕ КРАДЕНИТЕ ПАРИ,ИЗРОДИ ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ВАС,МРЪСНИ ЖЪЛТИ КУРВИ!

  10. 13
    9

    Честит празник!!! Кур за мюсюлманите от ботив 2010 които не признават и пишат против България и българския народ.

  11. 7
    14

    Какво общо с България и българите има това индийско малцинство?

  12. 1
    11

    Така ви харесвам,когато си желаете собствената смърт,бахти олигофрените…

  13. 2
    7

    На 3.март.1878 г. по силата на Сан Стефанския договор, Османската империя се съгласява войските на руската империя да окупират територията на така наречената санстефанска България! Следователно не може и е нелепо датата, на която войските на чужда държава окупират България да ни бъде национален празник! Националния празник на България трбва да бъде или 6.септември/датата на Съединението/ или 22.септември/датата на обявяването на независимоста! Датата 3.март. за национален празник ни е наложена в годините след 1878 г. от “братската” Руска империя! Казах!

    • 9
      6

      Верно си дедо , ако нЕмаше 3 март нямаше да има и Съединение, ама сороспиите си знаете опорните точки.

      • 4
        2

        Към така нареченото „лошо куче“, което очевидно е един промит мозък! Ако нямаше 3.март. сега щеше да има целокупна България в етническите и граници, но темата е дълга за разказване! Сорос прави същото, което и Русия – стария римски принцип – разделяй и владей! Напъни се малко, прочети истинските исторически факти пък дано прогледнеш! Но с тоя мозък без гънки, дълбоко се съмнявам, че това може да ти се случи…

        • 3
          2

          На лошото куче не му облъщайте внимание. Нещастно мангалче от Шекера .Живее само с мисълта за Ботев и да оплюе някой писал добро за този отбор .НЕЩАСТНО СЪЗДАНИЕ…….БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ НАВРЕМЕ ВЕРСИИТЕ

  14. 7
    8

    На помаците,кога им е празника? Да живее България!

    • 9
      10

      Аллах акбар ага! Нашия е на Банго Васил! Саде Локи! Смърт за жалатата сган!

    • 7
      3

      Не употребявай думи на който не знаеш значението, правите да изглеждаш глупав, ако не си разбрал говоря за Помак.Парви и единствен безплатен съвет.

Коментарите са затворени