Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян бе изгонен от главния съдия на мача на черно-белите с Пирин в 81′. При разправията с четвъртия рефер наставникът на смърфовете плесна по ръката арбитъра. След като напусна скамейката Едо се настани зад една от вратите на стадиона, но трима полицаи, изпратени от четвъртия съдия, го ескортираха до тунела.

11 КОМЕНТАРИ

  1. armando,pliaskai sadiite kolkoto si iska6,a pak nie jena ti prez drugoto vreme !!!

  2. 8
    1

    Eдо е една мъжка к*р*а !Много на сериозно се е взел нещо, тоя съдия ако беше му опукал един в болница щеше да го прати ! На всичкото отгоре и цигара си запали сигурно витамините не са му стигнали да даде и на съдията !От сякъде го гонат купена титла не е титла ! Защо с лудогорец не направи нещо нали е много голям !

  3. 15
    3

    Нашто момче ,туй треньорчето де ,нещо на сирьозно се взе.
    Нищо не позва дето беше треньор ,от сякъде го гонят, май и от нас ше си иде изгонен. Работа не върши, пък устата му знае като на арменец. Да съ стяга или да си тръгва, ааааа.

  4. 5
    5

    Това не моето Локо.
    Това не е твоят език, хахахахха

    • 2
      6

      ЕЙ, ПЕДАЛ СМОТАН … АЗ ИСКАМ ЛОКОТО ДО БИЕ И ДА Е ЩАМПИОН …А ТИ ПЕДИ ,КЪДЕ СЕ БУТАШ В ТЪЛПАТА ????

      • Това което искаш не е много де (: И за каква тълпа говориш,едно Вълчово такси.Хахахаха,шампион щели стават!Това ли беше дето щяхте да показвате на макетата?Смях,цирк и лютеница.

  5. 17
    4

    НАЗДРАВЕ!!!
    Тази вечер сме на Пиринско….

      • Само че прекръстен на Локо,за смях,срам и за какво ли не.

Коментарите са затворени