“Наясно сме, че ще ни бъде доста трудно, но идваме за победа. Съперникът разполага с доста силни играчи. Руй Педро се оформи като гол­майстор, но не само той но­си опасност. Трябва да сме много внимателни. Това, че допускаме много попадения като гости, го отдавам на липсата на концентрация в някои моменти. Работим, за да подобрим тези неща”, от­чете капитанът на Ботев Пловдив Лъчо Балтанов.

Той хвърли вината върху себе си след за­губата от Дунав (0:2). Халфът изпусна дузпа при 0:0.

“Отърсих се от това. Вече не съм 15-годишен, за да ми тежи дълго. Аз си поех отго­ворността, извиних се на отбора и феновете. Оттук нататък гледам напред и не мисля за миналия мач”, добави Балтанов.

Той коментира и оттегля­нето на втория собственик за този сезон Георги Самуи­лов. “Не сме усетили ефект от неговото оттегляне. Мо­же би ще има за в бъдеще, но в момента – не. Това оказва влияние върху нас играчите най-вече психологически. Имаш несигурност за бъде­щето, но вярвам, че ръковод­ството ще намери начин, за да излезе от ситуацията”, ка­за още Балтанов.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    ДО ПЛОВДИВДЕРБИ Този сайт дава възможност провокатори да пишат под всякакви пседононими.Това е изключително вредно,защото тези отрепки освен да сеят злоба и омраза и изливат помия друго не правят!УМИШЛЕНО ЛИ ДАВАТЕ “ТРИБУНА НА ТЕЗИ ПУХЛЬОВЦИ?ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО!

    • 3
      3

      Като не ти харесва отивай в 24фаса.

      Отдавна там е пусто .

  2. 2
    5

    Ава ходити да тренирати дуспи ба да вейба и тогава жъ бийти литекса!

  3. 4
    10

    Да та еба в устата гадна. Победи се коват със самочувствие, а не с селски манталитет, като твоя,педал грозен. Ходи да духаш на Бакалов в КЦМ, щото в Ботев той няма място. Заради мрънкачи като тебе сме на това положение. По-добре стани от Лудогорец!

    • 3
      6

      Поста ми се отнася за КАВАЛджията на Бакалов.

    • 6
      3

      От първата дума ти личи простащината! Понеже си и късопаметен, припомни си кой възроди Ботев, когато Христолов го затри. Освен Това Бакалов е останал в историята на Ботев и Българския футбол, независимо от твоите псувни! Да не говорим колко висши образования има Бакалов. А ако аз съм причина за положението на Ботев, то тогава ти си причина за неговия “възход”! А що се отнася до това от кой отбор да бъда, много ми е късно да сменям принадлежността си след като над 50 години съм от Ботев!

  4. 14
    1

    Изиграйте мача както подобава на БОТЕВ ПЛОВДИВ, пък каквото стане. Оставете сърцата и душите си на терена и ни зарадвайте с игра.

  5. 7
    11

    Да ти имам самочувствието! Ти не можеш да вкараш дузпа, падаш от Дунав, нищо не се получава в играта Ви като отбор и приказваш смешни приказки! Ами ако отнесете една кошница от ЦСКА, тогава как ще поемеш вината? С мезета ли? Най-добре е като вземете да биете наред, тогава да се заканваш. И тъй като това няма да стане скоро, давайте го по-скромно, като Дунав! Играйте да не изпаднете! Между другото, задачите с които се е заел Палийски минават през фалит! Така, че догодина май сме пак във В група и пак трябва да търсим Бакалов! И по-добре, защото ще гледаме истински футбол, а не цирк “ЕФБЕТ”. Дай Боже да се намери и кадърен човек да управлява отбора и тогава наистина може нещата да тръгнат! А такива, като тебе, отдавна ще са в другите отбори да пълнят джобовете (справка продажника Златков).

    • СЕЛСКИ ПЕДЕРАС , ПРОЧЕТИ ПО-ГОРЕ НАПИСАНОТО ЗА ТЕБ!

Коментарите са затворени