Ботев Пловдив се доказа като много трудно предсказуем отбор. След победата си като гост в Горна Оряховица и загубата в Пловдив, тази вечер канарчетата отново изненадаха всички стигайки до точка на Армията (0:0). През първото полувреме футболистите на канарчетата направиха куп пропуски могат да съжаляват, че не се прибраха на почивката поне с гол преднина.

В 4-ата минута червените допуснаха грешка в своята половина, канарчетата комбинираха добре, последва извеждащ пас на Неделев към Фернандо Виана, който шутира силно от 15-ина метра, но Китанов изби.

В 12-ата минута Ботев като по чудо не откри резултата. Тогава след сериозна грешка на Рубен Пинто Виана “открадна” топката, напредна през центъра, нахлу в наказателното поле, финтира отлично Бодуров и стреля фронтално от 13-14 метра, но падналият Китанов някак успя да избие с една ръка в корнер. Последва пропуск и за домакините, които можеха да открият резултата чрез Чорбаджийски, но младият защитник изпрати топката над напречната греда след центриране от корнер и удар с глава от 4-5 метра. В 22-ата минута силен шут на Вутов от далечна дистанция попадна в ръцете на червения страж. Четири минути по-късно Руи Педро засече с глава центриране от корнер на близката греда, но Чворович без проблем спаси. В 40-ата минута Ботев създаде ново опасно положение. Неделев центрира от фаул към Балтанов, който стреля опасно с глава, но за късмет на Китанов топката не попадна в очертанията на вратата.

С началото на второто полувреме отборът от Пловдив се прибра по-плътно в своята половина и дебнеше домакините на контраатака. В 74-ата минута Неделев шутира от 27 метра след изпълнение на фаул, но Китанов спаси. В ответната атака червените организираха меле в наказателното поле на Ботев, но в крайна сметка топката излезе в аут. В 79-ата минута ЦСКА-София създаде най-чистото си голово положение. При поредно разбъркване в наказателното поле на гостите Каранга се отскубна зад защитата, Чворович излезе късно и неразчетено, таранът на червените успя да го прехвърли, но Терзиев със самоотвержен шпагат изби от голлинията. 10 минути преди края на срещата Радо Терзиев от гостите успя да изчисти от голлинията, след като Чворович бе прехвърлен технично от играч на ЦСКА. В 85′ ЯЯ Меледже получи втори жълт картон, след като само 3 минути преди това бе получил първия си такъв и напусна терена преждевременно.

На 2 пъти през това второ полувреме армейците изразиха бурни претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена от съдията.

 

41 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    11

    Най- добре е БотевЪ отново да тръгне на чисто от аматьорските групи.

  2. 14
    3

    Дори да бяхте загубили мача никой нямаше да ви се сърди и обвинява,защото показахте желание ,себераздаване ,и сърце.Вие играхте като ОТБОР.Това искаме да виждаме.И по важното отбора започва да добива облик, и свой стил на игра.УСПЕХ.

  3. 3
    10

    Жълти мангали, отборът на Пловдив би на Армията, къде сте тръгнали да се мерите с нас с вашата измъчена точица.

  4. 8
    11

    ТОТОПОРНО !

    ЗАКРИВАЙ СОПОТСКИЯ ПРИШЪЛЕЦ !

    • 5
      2

      ЛОША КУЧКО ,малко ти беше чукането снощи в Шекера.. Цялата тайфа от ЛОКОТО ти се изредихме и задникът ти стата като семафор на Централна гара… САМО ЛОКО И БИЙ ЛОШОТО КУЧЕ ПО АНУСА

  5. 10
    3

    АВА ОТ НЕ СИ ГЛЕАМЕ КАТУНА ВА ОТ УТРИ ЦФИТКОВ ЖА НА КЛЕЦА ЛИ ВА МИ ТОЙ ВИНАГИ СИ НИ ГО ДАВА ВА АМА СМЕ СИ ОТВОРЕНИ ОТ КЪМ ЗДНИЦИТЕ НАСРАНИ И НИМИТИ ВА.СЯ ТОВАРА СКАРАТА И ВЗИМАМ ЗА ВСЕКИ СЛУЧЕИ ЖЕНАТА НА СТОЕНЧО ВА ЖА ПРАЯ ПОРМОЦИ НА КИБАПЧИИНИЦАТА ВА ИЛАТЕ И СИ ВЗЕМЕТЕ БЕЗ ПЛАТНО КИФТЕ ОТ УМРЯЛ МАНГАЛ ВА.ИНАЧЕ ДРУГОТО СА ПЛАШТА.

  6. 16
    4

    Толкова очаквания за катастрофална загуба на Ботев, и накрая тотално разочарование за комплексарите от лаута.Как ще го преживеят ,ужас,Ботев не загуби.

    • 4
      2

      Напротив, даже се радваме, че спряхте устрема на ЦСКА! Поне съхранихче някакви шансове за трето място с тоя Х дето го направихте.

  7. 4
    2

    латексчорба били 2гранд по сила а с 2-4 класи под нас а заедно с говеда и смърфиетки в старомодна кал за уефъ драпат…

  8. 5
    14

    Престъпно садийство – 2 дузпи не отсъди

  9. 7
    14

    Напротив, много лесно е предвидим. Отбора се издържа с тото и затова изглейда като непредвидим за непросветените

    • 3
      1

      Ъхъъъ…значи ето какво изглеждало за просветеЙните!

  10. 11
    5

    елате ни утре дърти куци магарета ,ще ви шибаме яко

  11. 7
    18

    Председателят на Сдружение ПФК Ботев Пловдив Апостол Апостолов направи доста шокиращо за жълто-черната общественост изявление пред Диема спорт.

    Крубният бос разкрил, че не изключва възможността Ботев отново да тръгне на чисто от аматьорските групи.

    В допълнение обаче Апостолов уточнил, че се надява в най-скоро време клубът да има нов собственик.

    • 24
      8

      Е, и какво от това? Ще тръгнем от долу и пак ще се върнем горе. И преди го направихме. Вие, обаче, отидете ли долу, повече няма да се върнете. Освен ако пак Велбъжд не се преименува…

  12. 9
    26

    Със сигурност за пореден път подпиpане от съдиите на жълтите Селяци!!!
    Имаше ли дузпа за ЦСКА срещу Ботев Пловдив?
    Преди 12 минути
    Съмнения за неотсъдена дузпа в полза на ЦСКА останаха в 74-ата минута на двубоя на „червените“ срещу Ботев от 22-я кръг на Първа лига.

    При атака на ЦСКА, топката срещна ръката на Радослав Терзиев от Ботев в наказателното поле, но сигнал от рефера нямаше.

    Ситуацията дойде при резултат 0:0 в срещата.

    • 15
      2

      Радвам се, че си следил нашият мач. По принцип съмненията не се коментират, но сега вече и съмненията за дузпа отпаднаха. След като си гледал внимателно мача, предполагам, че си видял, че имаше три чисти ситуации за Ботев и нито една за ЦСКА през първото полувреме. Или това си го пропуснал?!

      • Това за положенията на Ботев не е важно за мангото!Пък и злобата заслепява.

  13. 25
    5

    Отварям темата и какво да видя,ха-ха-ха,лилави венци омазани със жълта сперма.Гълтайте Мангали,гълтайте ха,ха,ха.Успех утре на Пирин,сигурен съм,че Иван Цветков ще ви изклати.Утре след мача пак ще ви пиша с пиринско в ръка…ха-ха-ха-ха-ха-ха

    • 17
      3

      бах мааму утри пруфесура ша на исклати здраву штоту беши жалтур и ич не нъ убичъ нас буфирумангалити жална ни майка лукомотиву-цигънска

  14. 23
    6

    Простите цигани са готови да се разделят с всички шансове за третото място, само и само Ботев да паднат. АХАХАХАХАХАХАХА… Няма такива безмозъчни животни!

    • 2
      7

      А ПЪК ВИЕ СЕ СБОГУВАЙТЕ С ПЪРВАТА 6 ЦА,С ТАЯ ИГРА ИМА ДА МАЧКАТЕ ТОПКАТА С ДЪННИTЕ PИБИ…

  15. 10
    24

    Браво, Папагали помогнахте ни малко в борбата 3-та.
    Сега дано бием утр Пирин и ние да си свършим работата.

  16. 25
    8

    Не е лесно да си болен комплескар катунар безработен по цял ден да чакаш тема за Ботев да запълниш времето 🙂

  17. 24
    6

    Малцинството сме шокирани от точката на жалтити у София.
    БЕХ СИ ПРИГОТВИЛ ОЩЕ ОТ ОБЯД КОМЕНТАР ЧИ ША ПАДАТ , АМА ЗА МАЛКО ДА ЗЕМАТ ТОЯ МАЧ.

  18. 13
    30

    ДНЕС ЦУРА ЗАГУБИ 2 ТОЧКИ ОТ ВОЛЕЙБОЛНИЯ ТИМ НА ПОМАКЪ201?

  19. 16
    37

    Престижно реми за жълтите мангалчета.Срещу грандовете на България -Лудогорец, Локомотив Пловдив, Цска, Левски си е велик успех хикс за жълтите циганета. Столюпиново ще празнува престижния хикс!!!

  20. 31
    13

    Чисто си ги изтървахме селяните от Литекс, дейба майка им дейба! Ай наздраве за всички битевисти и наХУЙ на всички буфери.

    • 4
      13

      Виж на г-в Гриша Ганчев цял живот ще давате задника булки БОЗАВИ жълти селяци:))))

  21. 12
    22

    Вие онзи ден не коментирахте ли темата Локо направих хикс с Нефтохимик? Ако сте пияни или дрогирани отворете и вижте коментарите, нещо май вашият комплекс е в повече. Насрахте се от кеф че загубихме 2 точки от аутсайдер, сега казвате че ние пишем по вашите теми, а вие по нашите не 🙂 Колко е жалко да си тъп селянин

  22. 31
    8

    Мангалите са в делириум. Венците им станаха още по-лилави. Скъпи мюсюлмани, какво правите в темите за градския любимец? Пишете си за Шльоко, радвайте му се. Ооо извинете вие сте безмозъчни създания, не се сещате, важно е да плюете. Това са циганите, а начално образование толкова.

  23. 29
    9

    Не се напъвайте, МАНГАЛИ. Ботев взе точка. Това е. Аре Асан пти Айше в Столипиново и не мислете за първите, вечните и недостижимите. Нямате ресурс.

    • 3
      20

      Ние взехме три точки на Армията. Тогава МАНГАЛИТЕ бяха в траур.

  24. 7
    18

    Нямаше ли да си изядете гъза от яд ако ги биете че ни помагате да станем 3ти. Затова най-добре равен, хем да не губите хем ние да не сме добре също?

  25. 7
    30

    Какво е това съдийство? Първото полувреме отменена дузпа за нарушение на Панов при което е видно че не играе с топката, а второто полувреме игра с ръка на Терзиев и пак няма дузпа 🙂 ?

    • 18
      6

      Яж ми кура, лайнар. Ето това ти е съдбата циганска. Сутрита на Айшето в гъза, а вечерта – жълт хуй на лилавия венец.

  26. 8
    30

    ЗА РАЗЛИКА ОТ БУТЯФ НИЕ НА ПИРИН ЩЕ ИМ РАЗПОРИМ ШУШОНИТЕ И ЩЕ НИ ПОМНЯТ ВЕЧНО ….. НЯМА ДА СМЕ КАТО ГОСПОЖИЧКИ А КАТА МЪЖЕ ІЛОКОМОТИВЦИ

  27. 12
    23

    Със сигурност за пореден път подписан е от съдиите на жълтите Селяци!!!
    Имаше ли дузпа за ЦСКА срещу Ботев Пловдив?
    Преди 12 минути
    Съмнения за неотсъдена дузпа в полза на ЦСКА останаха в 74-ата минута на двубоя на “червените” срещу Ботев от 22-я кръг на Първа лига.

    При атака на ЦСКА, топката срещна ръката на Радослав Терзиев от Ботев в наказателното поле, но сигнал от рефера нямаше.

    Ситуацията дойде при резултат 0:0 в срещата.

Коментарите са затворени