Ще измисли ли нещо Белия или ще остави Ботев – предвидим? Това е основният въпрос, който си задават запалянковците на канарчетата преди утрешното гостуване на ЦСКА. В първите два мача след подновяването на шампионата Николай Киров излезе с абсолютно един и същи състав. На вратата той разчиташе на Чворович. Пред него нареждаше Марин, Генев, Терзиев и Панов. В средата на терена Белия разчиташе на Лъчо Балтанов и Серкан Юсеин, а в атака на Неделев, Косоко, Вутов и Вияна. Най-слабо срещу Дунав се представиха двамата дефанзивни халфове Балтанов и Серкан. Точно тук вероятно Киров ще потърси промяната, ако реши да разръчка малко състава си. На пейката на канарчетата своя шанс да започнат като титуляри очакват ЯЯ Меледже и Бризола. Крум Стоянов също може да е опция пред Белия, ако той реши да замени Вутов, който също не показа това, на което е способен срещу тима от Русе. Бившият играч на Локо Пд може да се включи като външен халф, а Белия да потърси изненада разчитайки на бързината и центриранията му.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    Може да измисли тоя, който има акъл, бе! Щом немаш акъл какво ще измислиш ти, бе? Ти нямаш право да измисляш!…Ти немаш акъл, па ще се измъкнеш след това”.

  2. 7
    7

    Този треньор може да измисли едно голямо НИЩО. Слаб и страхлив и с празна глава. Какво да измисли? Дано имаме някакъв късмет. Абсолютен некадърник от където и да го погледнеш. Не си срува да си хаби думите човек заради това недоразумение наречено Белия.

  3. 20
    2

    Дано Бризола да е вече готов физически да изкара цял мач. Определено креативен футболист като него ни трябва на терена.

  4. 17
    3

    АВА ТОЯ БЕЛИЯ ЛИ Е ЧЕРНИЯ ЛИ Е НЕГО ПОЗНАМ АМА НИ ЛОКУМУТИФЦИТЕ ОТ СТРЯМА ЖА ТРЯБВА ДА СА ЗАПОНАИМ ВА ОТ ТОЯ НА СПИРА В БИЗНЕС ПРОЕКТА ФК ЛОКУМОТИФ – КИБАП – КИФТЕ СТРЯМА ВА .ОНИЯ ДЕТ НАВЪРШИЛ ДЪЛГОЛЕТИЕ ЖА СТАВА СПОСОР И СБСТВИНИК ВА АХМАЦИ.
    МАЙ ТОЯ ЖА НИ СТАА СИЛИКЦИОНЕР ВА КАПУТИ.
    АМА НИ СМЕ СИ ЕДУ ЛОКУ СТРЯМА ДО ГРОБ ВА .ТИЯ ЖЪЛТУРЯТА ОТ ПЛОВДИ НЯМА КО ДА ГИ МИСЛИМ ВА ТИЯ НАЛИ СА СИ ОТБОР НА ПЛОВДИВ КО ТОЛКОЗ ДА ГИ МИСЛИМ.
    НИИ КАТ ОТБОР ОТ СТРЯМА СИ ГЛЕДАМЕ НАШТУ ЛОКУ ВА ДЕБИЛИ.

  5. 18
    1

    Андрейчооооо, Андрейчооооо…. Едно заглавие – две грешки, майна! Една статия нямаш, която да е написана грамотно! Поне малко не те ли е срам бе, момче?

  6. 14
    34

    Завинаги ще си остане просто една предвидима селска тото-проститутка. Каквото каже салзата и както дойдат коефициентите с толкова пада.

Коментарите са затворени