Играчите на Верея стигнаха до попадение в мача с Лудогорец, но то беше отменено по неясни причини. В 41-та минута Салим Керкар се разписа, но рефер вдигна засада.
Тогава Валери Домовчийски го изведе зад защитата, а той беше поне пет метра преди последния защитник на разградчани. И с мощен шут опъна мрежата зад Владо Стоянов.
Страничният арбитър обаче вдигна засада. А повторенията показаха, че такава няма. Единственото обяснение е, че той се е заблудил от двамата играчи на Верея, които бяха зад защитата.
Това бяха Педро Еуженио и Георги Андонов, но те бяха твърде далеч от топката.
Цялата ситуация можете да видите в прикаченото видео и да прецените сами дали имаше засада.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 10
  2

  Мразят само комплексарите и слабите! Това е!
  Иначе никаква засада и престъпно съдийство в случая!
  Лудогорец пак щяха да бият в крайна сметка, но гола на Верея си беше редовен. Разградчани са с класи над всички останали и нямат нужда от подобно подпиране!

 2. 16
  3

  Еми ще се оправдаят,че не е нарочно а толкова си могат наште съдии.Тогава да си внасяме отвън,а тези в Бюрото по труда…
  Наглеци неземни свирят без ръце на зализания гей!!!

 3. 14
  22

  Лизачите на турски задници СЪДИИ не са от вчера във футбола, вчера духаха на караибрахим крадеца , днес на домус ага с ”националната ” кауза , това е общото.

 4. 28
  7

  Че тази засада е за книгата на Гинес, е! Сигурно утре може и да се врътне по световния обмен като абсурд. Ама тази статия какви ги върши тук? Какво общо има Лудогорец или Верея със пловдивския сайт?

Коментарите са затворени