Футболистът на Ботев Пловдив Антонио Вутов заяви, че всичко зависи от него и това как ще се представи с екипа на „канарчетата“.
„Бях най-много желан от Удинезе и за това ме спечелиха. Не ми трябваше много време да се аклиматизирам. Повечето момчета ги познавам от националния отбор и от предишния ми отбор. Всичко зависи от мен и това как ще се представя. Дали ще съм сериозно и ще покажа играта, която мога да използвам като трамплин“, коментира Вутов.
„Най-малкото научих езика що годе добре. Научих да ценя нещата. Научих тактически футбол много добре, физически заздравях. Тези три години бяха много полезни за мен. Надявам се да продължа да се развивам“, добави халфът.
„Футболът в Италия е много по-различен, отколкото в България. В Италия футболът е по-коцентриран върху тактиката, докато в България е по-директен. Зад нападателя съм играл най-често, но с течение на годините нещата се промениха. Напред може би се чувствам най-добре. Първата ни цел, както и моята лична е да влезем в първата шестица, а след това, каквото стане“, каза още Антонио Вутов.

5 КОМЕНТАРИ

 1. Защо жълти мъстии не си заврете дипломите за килийно образование в дивия ,а ?
  Първо правете диктовки и четете повече книжки с картинки , а после тракайте с миризливи копитца по клавиатурките.
  Аре у лево , на село !

 2. 5
  23

  Тоя ако беше жена гащите постоянно щяха да са му в джоба , не може да устои някъде да го желаят силно и той да не се отзове , после го ползват известно време и …кой от където е .

  • 14

   Друго щеше да е на 39 години,щеше да е желан само на лаута

  • 8
   1

   “Откъдето” е една дума ЦИГАНИНО МИРИЗЛИВ!!!

   • 8
    1

    На помиярчето му липсват “първите 7 години”,ти го учиш на правопис !

Коментарите са затворени