Йордан Тушев – Отговарящ за “Балканика къп” изпрати писмо до редакцията на PlovdivDerby.com в отговор на публикуваните от нас материали по повод турнира, както и публикуваното мнение на шефът на школата на Локо Пд Иван Маринов. Публикуваме отговора без редакторска намеса:

ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ БАЛКАНИКА КЪП

Йордан Тушев
 1. Отказът на ПФК Левски София да не играе за 3-то и 4-то място срещу ПФК Ботев Пловдив. Треньорът на набор 2002 на ПФК Левски София каза че децата са много уморени и не желае да играе за място , след загубата от ФК Дунав Русе.

 

 1. Претенциите на ПФК Локомотив Пд и в частност Маслара. Г-н Маслара дойде време да говори след като го пойхме и хранихме, 8 дни не изтрезня тук БЕЗПЛАТО, както той каза все пак съм ДИРЕКТОР НА ДЮШ Локомотив Пд. Докато беше тук всияко беше ОК. Отборите на ПФК Локомотив Пд дойдоха с собствен автобус но си го оставиха шофьора на курорт 5 дни и ми заявиха, че трябва да им се осигури транспорт до стадионите. Оказа се вечерта на конференцията има още поне 30 отбора без транспорт реагирахме и е нормално да има закъснения по 15-20 мин. Относно мача който е закъснял с 1 час недоразумение с наборите на ФК ПАРТИЗАН Белград и те са разбрали че играят полуфинала с ПФК Локомотив Пд от 15:00ч. при набор 2004 а полуфинала трябваше да бъде от 12:00ч. Дойдоха отбора на Партизан на стадиона в 12:40ч., родителите започнаха да негодуват и казаха че няма да се играе мача, а треньора на Партизан при набор 2004г. каза колега няма проблем пиши служебно но само децата да играят, треньора на ПФК Локомотив Пловдив каза че мача ще се играе. След това ПФК Локомотив Пд загуби 8:0.

 2. Реферът: Съдиите са осигурени от ОСБФС Благоевград , защото турнирът е в календара на БФС. Съдиите бяха осигурени от отговарящият за съдиите в Сандански г-н Николай Марков.

 3. Терените: Терените не бяха по различни от миналата година, бяха валирани прилични терени за сезона все пак е 12 февруари по Северна България има сняг до колене .               На същите тези терени до преди 10 дни тренираха ФК Септември Сф, ПФК Локомотив Сф, ФК Спартак Плевен, ФК Брегалница Щип, ПФК Банско, ФК Оборище Панагюрище и много други отбори. Тези който можеха да играят футбол отбори си вкарваха по 4-5 гола на същите тези селски терени. Но на нас в БГ все нещо ни е криво, еми ако бяха по хубави терените нямаше да бъдат по 8:0 ще бяха по 12-13. И всички проблеми които се получиха бяха от страна на родителската амбиция а не от децата , няма да има футбол в БГ докато родителите са знаещи повече от треньорите.
 4. ИМАМЕ ПРОПУСКИ НАПРАВИХМЕ СИ ИЗВОДИТЕ.

 

 

21 КОМЕНТАРИ

 1. 12
  22

  Хахаахаахахах
  ПИЯН ЗАЛЯН МАСЛАР!!!ЮХАХАХАХАААААХ
  ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН !!!!
  ВАРИ ГО. ПЕЧИ ГО МАНГАЛА СИ Е НАГЪЛ МАНГАЛ!!

  • 15
   15

   Що обиждаш майка ти,че е нагла.Жълтата мастия се ебе на скобелева да изкара пари за ”Гомнежа” .Нямаш уважение към платената ти майка .стига де ,манго.

   • 9
    12

    Три пъти съм шибал майка ти по 7 лева на сеанс ,не се оправдавай.Манго жълтурски!

    • KОЙ СИ ШИБАЛ Е ДЕСТВЕН ПЕДАЛ ! ПИТАЙ МАЙКА ТИ КАК ПРАВИ СВИРКИ НА ЦЯЛ ПЛОВДИВ ЛАЙНАР !

 2. 25
  2

  Както се разбира от следващата статия в Пловдив ДЕРБИ и децата на Ботев няма да участват в тази пародия Наречена Турнир.Така ,че съграждани не се плете един друг а нашите клубове от Пловдив да организират по-добър турнир за деца.Имаме 5-6 клуба в Пловдив с частните академии,може и повече да са имаме терени Май месец е перфектен за турнир празници много.
  Не Сваляте Шапка на дребни селски ДУШИЦИ да си се черпят сами там.
  Бойкот на Турнира им и толкоз.
  Пловдив над Всичко!!!

 3. 16
  1

  Както се разбира от следващата статия в Пловдив ДЕРБИ и децата на Ботев няма да участват в тази пародия Наречена Турнир.Така ,че съграждани не се плете един друг а нашите клубове от Пловдив да организират по-добър турнир за деца.Имаме 5-6 клуба в Пловдив с частните академии,може и повече да са имаме терени Май месец е перфектен за турнир празници много.
  Не Сваляте Шапка на дребни селски ДУШИЦИ да си се черпят сами там.
  Бойкот на Турнира им и толкоз.
  Пловдив над Всичко!!!

 4. 24
  3

  Уважаеми г-н Тушев!
  Говоря от името на всички родители от Локомотив Пловдив. За щастие Вие не сте ни платили и лев за пребиваването, так че не можете грозно да опрочите коментара ни. Даже напротив, ние пъхнахме в джоба Ви доволна сума! Радвайте и се, защото е за последно! Ние не сме специалисти по футбол, та няма да коментираме резултатите на отборите, но не сме и слепи. Къде бяха съблекалните на Лебница и Струма? Всъщност там нямаше дори тоалетна /наложи ми се да търся такава/? Къде бяха очертанията на терените /както казах не сме слепи/? Моля, да публикувате съдийския лиценз на 120 килограмовия съдия/имате негови снимки/. Ние знаем, че той няма такъв, защото ако покрие нормативите, вече ще е предал Богу дух. Ако се бяхте появили на поне един мач, щяхме да ви предоставим бутонки да потичане 70 минути на прекрасния кирпичен терен в Лебница или Струма, пък след това щяхме да сме по-ларш от Вас и да Ви платим лечението на кръста. Вие ще върнете ли здравословното състояние на съсипаните от Вашите терени футболисти? И моля, имайте уважение към тези деца! Те за разлика от Вас полагат огромен труд, в нечовешки условия за да бъдат това, което са – нашето бъдеще!!! Не говорете за тях с надсмешка – 8:0, 12:0, защото едва ли още дълго ще можем да помним, че сме добре възпитани! Бъдете здрав!Харчете парите ни, ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХ, ПОЛУЧАВАТЕ ГИ ЗА ПОСЛЕДНО!!!

 5. 2
  1

  Ами миналата година на Евима куп Банско.Краси мустачко нави ,, Големия треньор ,,Иван Шахънски да заведе деца от Карлово за по 280 лв на дете .Не знам колко мача са играли за тези пари.Наи много 4 -5.

 6. 13
  4

  Само по начина на изразяване ще го познаете. Пъшен идиот.

 7. 16
  17

  Чакам Негово Величество Хасан Клошарски да се появи, да направим един турнир по надпиване, убеден съм, че ще го размажа! Даже може двамата с Желязков да ми излезнат! Наздраве! Аллах напред ние след него ще газим жалтити неверници!

 8. 13
  11

  Където идите от Доко П-в навсякъде има проблеми

 9. 13
  9

  Изключително безобразен турнир с безумна организация! Терените бяха скандални, а съдиите бяха от Сърбия, така че този Данчо Тушев да вземе да си забие един фишек в гъза! Ограби парите на децата, всички отбори са бесни!

  • 16
   11

   Ти кажи за пияндето – как се търкалял пиян под масите..

    • За съжаление не става въпрос за Чико иначе той е на същия хал. Става въпрос за поредния уж локомотивец с циганско поведение, койтои спокойно може да се нарече циганин… не става върпос за произход, родословието на Маслара не е такова…. поведението му е такова. Отговорно мога да заявя че въпросноя циганин (маслара) не само не изтрезня през всичките 9 дни ами най-вече с бездействието си помогна така наречения турнир да е още по безполезен, безмислен и най-вече деградивен за всички подопечни на циганката масларка. Коментарът от организаорите е резонен, въпреки че е доста пристрастен не споменавайки Очевадните пропуски в организацията, скритите негативни изненади относно условията необосновано високите такси за играч. И все пак като закърмен с чернобялата идея и реалист едновременно ще споделя в залючение… всеки заслужава съдбата си. Колкото и неприятно ми е да го призная, масларката е много повече циганин от цялото столипиново взето заедно/….. Поредния надут балон който се пука като мяха на безсмуртния ни Президент…. за съжаление футболът не е предвидим като градушките… И въпреки всичко любовта е черно бяла

Коментарите са затворени