Хърватски нападател е пред трансфер в Ботев, твърди местният сайт sportnews.hr, цитиран от marica.bg. 23-годишният Драган Джуранович ще облече жълто-черната фланелка, обявиха колегите от бившата югославска република и уточняват, че поради тази причина той не е играл в мача на неговия Дубрава срещу Виноградар. Самият Джука е изгледал срещата и е обяснил, че преминава в тима от Пловдив. Настоящият тим на Джуранович се подвизава в третото ниво на хърватския футбол.

Джука ще играе в Ботев със статут на аматьор до края на сезона, обяви президентът на Дубрава Роко Иванович. Босът обаче добави и нещо, което едва ли ще се хареса на жълто-черните фенове: Новият отбор на Драган е Ботев, който е на седмо място. Ботев са братски тим с познатия у нас Левски.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  3

  Вижте каква сума дължат ТЦ-ИМЕ АД които държат 39% от Ботев!!!

  Име на длъжника Общо задължения
  към КТБ АД (н)
  Обща сума на
  задълженията
  в лева
  юридически лица
  ТЦ-ИМЕ АД 92 685 982 евро, 181278024.18 лева.

 2. 12
  19

  Аматьорска му работа, демек циганска

   • Не , турска , нали при караибрахим учихте неправилните анадолски наречия , забрави ли ?

  • 27
   7

   Те с тоя ако стягат отбор за окръжните групи,ние с Роберто Петро за къде се стягаме не знам.

 3. 13
  46

  Нормален трансфер – аматьор при аматьори отива. Честит да ни е, макар че по-добре беше да си вземем пак Лимона, ама нейсе.

  • 22
   9

   Глупак,Дока Мадурейра от кое ниво дойде в “Литекс”и беше на високо ниво за нашето първенство?Не се прави на Ботевист,елементарен си!

  • 21
   9

   Роберт Петров от кое ниво в България дойде бе? Да не говорим за годините. Хърватина е като пеленаче в сравнение с Петров. То бива да си проЗ, ама…

Коментарите са затворени