ПФК Верея подписа договор с тунизийския национал Селим Бен Джемия. Контракът на футболиста е за година и половина. Бен Джемия играе като ляв краен защитник и като централен защитник. Той е на 28 години, висок е 186 см и притежава тунизийски и френски паспорт.

Селим Бен Джемия има 4 мача за представителния отбор на своята страна. Започва кариерата си в италианския елитен Дженоа, като за различни периоди е преотстъпван в италианските Падуа и Фрозиноне, френския Ред Стар и румънските Петролул и Астра. През 2014 година е продаден от Дженоа на френския Лавал, а година по-късно се завръща в родината си където носи екипа на местния гранд Сфаксиен.

“Дойдох във Верея защото това е доста амбициозен клуб с млад собственик и млад треньорски екип. Имах оферта за доста сериозна сума от Казахстан, но предпочетох българския клуб, тъй като искам да остана в Европа. Надявам се Верея да бъде моят трамплин към силен европейски отбор. Много съм амбициран да успея тук”, заяви за официалния сайт на Верея Селим Бен Джемия, минути след като положи подписа под договора си с клуба.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Така е хората дават пари и взимат качествени футболисти…имам предвид пари за заплати, не за трансферни сума, щото и тоя е свободен агент.Като му гледам визитката ще е качествен футболист при всички случаи.Само нашия арменец не може да намери да подсили отбора с 2-3 качествени футболисти…нямало…било много трудно зимата да се намерят качествени футболисти.Другите как намират, бе Едо? Виж Монтана и Локо Го…само за теб няма.Едо с тази лека програма, ако не ни класираш в ЕКТ се махай!

Коментарите са затворени