Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев ще доиграе сезона в Хайдук Сплит, съобщават хърватските медии.

Тази сутрин бранителят е преминал медицинските изследвания, като след това парафира за оставащата част от сезона, с опция за закупуването му от Хайдук през лятото.

24 sata обяснява, че Терзиев има много опит, въпреки че е само на 24 години, и че доскоро е бил често титуляр за Лудогорец.

В Терзиев Хайдук вижда идеален заместник на Лоренцо Симич, който премина през зимата в Сампдория. “Търсехме опитен централен защитник, който може да играе на нивото, на което иска да бъде Хайдук,” обясни старши треньорът на Хайдук Жоан Карийо. Според информацията, през лятото тимът от Сплит ще е готов да плати около 500 000 евро за Терзиев, при добро негово представяне. В сайта Transfermarkt цената му е 1.6 милиона евро.
Георги Терзиев бе трансферна цел на “Ботев” през зимната пауза. Ръководствата на двата клуба близо месец водеха преговори, но в крайна сметка треньорът на делиорманци Георги Дерменджиев реши да го задържи. Терзиев е със статут на твърда резерва в Разград от година и рядко попада дори в групата. За да му вдигнат цената обаче националните селекционери редовно го викат за приятелски мачове.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    То като гледам за квартал „Изток” в Кюстендил чакат на опашка да игаят.

  2. 3
    6

    Никой не ще да играе за катуна от Коматево

Коментарите са затворени