Във връзка с разнопосочните информации за провеждането на последната предсезонна контролна среща на “Ботев” (Пловдив), в която “канарчетата” посрещат състава на “Верея” (Стара Загора), ръководството на клуба уведомява “жълто-черните” привърженици и цялата футболната общественост, че двубоят ще се играе на централния терен на “Футболен комплекс Ботев 1912” в Коматево в събота, 11 февруари, от 14:00 ч.

Мачът ще бъде с платен вход, с цена на билета – 5 лв. Пропуските, които ще бъдат само за централната трибуна, ще се продават от 13:00 ч. на касата пред съоръжението, а вратите на комплекса ще отворят в 13:15 ч.

Сезонни абонаментни карти за тази среща няма да важат.

Представителите на медиите ще бъдат допускани срещу представяне на журналистическа карта.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 15

    Приходите от този мач отиват за платените подръжници на президента.Тези същества нямащи морал и достоинство за пари могат да продадат всичко.Докога ще ги търпим Те са съгласни на всичко ,само да получават пари.На продажните същества ще кажа ,че няма ненаказана гадост.Дакого хора с ниско образовъние и без морол ще са лице на любимия ни клуб.Същите ,заедно с няколко от крадливите и ограничени служители на ПФК Ботев са тумора който ще унищожи отбора.Г-н Самуилов освободете се от тези индивиди , тяхното присъствие е обида за всички истински и чеспни фенове.

    • 3
      2

      Нашти локомотивци, ша помислат, че съм аз .”Дейба вашта мама!

  2. 6
    10

    Дейба вашта майка, дейба! Що не си гледаме старческия дом и събираме пари за памперси, а се занимаваме с жалтите!

    • 6
      2

      Дейба вашта майка, дейба! Не спирате да се врете в темите за ЖАЛТИТЕ!

  3. 13
    6

    Ама откъдя на къдя ба? 5лв за контрола с мега колоса Верея! И от кога взеха и контролите да се плащат?
    5лв. тия луди ли са?! Кой да ида да гледам забравни говеда за по 6м. и кво ства след 6м. връщат си формата и кой откъде е хоп в други отбори.Ама то не се знае дали ще ни има затва подписват за по 6м.

  4. 14
    15

    Пълно с коментари на буфери представящи се за канари.Няма истински Ботевист който не е готов да си плати билета дори за контролна среща.Темите за буферите празни откъм коментари за пенсинерския им клуб,въпреки че постигнаха” страхотни “резултати в Турция.Омразата им към Ботев е уникална,всички са болни от комплекса ,и големи и малки.Аз се забавлявам как пишат под жълто черни никове без да им се схванат пръстчетата

  5. 10
    3

    Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!

    Може да ходи на мач тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, къде си тръгнал ти, бе? Ти нямаш право да ходиш на кочината !

  6. 6
    6

    Ботев да не играе срещу Ботев? Верея също може да искат някакви финансови приходи!

    • 8
      1

      Ква е тая простотия. Верея да изкат приходи от контрола.
      Така ли ще оправдаваме безпаричието в Ботев?

  7. 17
    13

    цялото ръководство веднага вън от града

  8. 6
    18

    Кур за ушев,само Ботев .Всеки който много знае ще яде бой. Y.G. не плаща мьршиии.Терор и чест в Пловдив сме най големите.

    • 11
      5

      Плаща този,който има пари.Безработните наркомани от Youth group пари нямат.Марш да крадете шоколади и селски суджуци,че довечера ще умреш от глад.Ходи терорезирай сестра си!

      • 2
        4

        Iхаххха ела да ни го кажеш в очите бе мишко.

      • 3
        4

        Ей изгревски педераС ако искаме и баща ти и баба ти ще опраим.Ние сме фактора в сектора а ти можеш само да се молиш да не те набараме,Ако не сме ние тоя отбор си отива.

        • Тоя отбор си отива заради вас, мръсни наркомани. И колко трябва да се съберете за да набиете един? Горе ръцете педерастчета. Вие сте фактор само в болните ви мозъчета. Срам сте за БОТЕВ.

  9. 22
    8

    Това е най-голямата подигравка. 5лв. За контрола с Верея.

  10. 16
    14

    Мангалчетата нямат кинти, а те им искат ЦЕЛИ ПЕТ ЛЕВА. Знаете ли в Столипиново и Шекера какъв глад е!? А вие искате и да извадят по пет лева!

    • 5
      6

      edno isinsko fen na lokumotif i alah znai kak nii v sekera i stolipEnovo nqmame kinti ot osmqnska zvqrkost!
      kak bese istimski praznik kogi bileti za nase loko bili po 1 lefce i da idem na nasia laut jamia sas silno polojenie, no ne ni davat da podkrepame nasia otbor sas silna torska provokacia ot bosfora… SADE LOKOMOTIF MI E SIRCETO !

  11. 19
    11

    5 лева за контрола, и то контрола с кисело мляко Верея??? Боже господи!!! Положението изглежда е много по-страшно от колкото си мислихме. Дано поне тези пари влязат в клуба, а не при Пальо и обкръжението му за ракия и мезета.

  12. 29
    11

    Не че нещо,ама да ме извиняват!Заклет битевист сьм ,не пропускам мачове,но вече почнаха да ме дразнят!Не става вьпрос за 5 лева-за едни цена за едно кафе,за други вечерята на семейството!Просто имам чувството ,че ни приемат за някаква даденост и давай да се вьзползваме от тяхната любов!Държат ни в неведение за всичко-стадион ,финансиране и тн.Прибраха някакви футболисти за по 6 месеца,и на това му казват селекция!Вместо да се опитват да преразполагат хората да ходят на мачове,те изгониха доста голяма маса от тях!Защо не подканят хората да подкрепят пловдивския спорт- волейбол,сега баскетбол предстои,да се обидиним ,да покажем спортния хьс на града!Само се чудят от кьде какво да вземат ,ало кой ще плаща да ви гледа постната продукция!Да гледам говеда и свине за по 6 месеца,и да видя как от подготовката грам работа не е свьршена!Изядохме парите на бразилеца ,чакай някоя друга хилка да приберем!

    • 11
      19

      На мен пък ми омръзна от мрънкалници. Аз с кеф ще отида да ги гледам защото нямам търпение. Ти какви футболисти очакваш да се вземат през зимата и то за без пари? Другите какви взеха? Един от начините да подпомогнем малко отбора е чрез билети. Не за първи път се плаща контрола и не само при нас.

      • 9
        4

        Така ли,ами тогава се загрижи челсита мелсита,божидар и тн ,и те да плащат билети,защото не може само едни да плащат!А ако си мислиш ,че с пет лева помагаш,ясно ми е колко си тъп!Ти изобщо наясно ли си само на алфата сот колко се плаща за един мач,на тия кьдето кусат билети и тн.Пьк ти си мисли ,че помагаш!

      • 5
        5

        Абе айде бе,зимата нямало кой,че лятото кой идва????То ако направиш качествени трансфери лятото,зимата ,ще взимаш ли!Направо незнам как ония резаци се мобилизираха и направиха европейски клуб,а през нас що пари изтекоха,за какво ни стадион ,ни една керлива купа!

    • 10
      8

      Бил заклет Ботевист, а не иска 5 лева да даде.Буфер от далеч си личиш.

      • 8
        8

        Хахха палячо,не става вьпрос за парите,за теб 5 лева са нищо,но за други са много.Ти какво по това ли сьдиш ,кой е фен и кой не!Само да те светна ,че така нареченте най-върли фенове влизат без билети-челсита ,божидаровци и тн!Пьк от нас подалите взимай,взимай!

Коментарите са затворени