От Ростов не пускат и фенове и журналисти на стадиона, за да гледат контролата им с Локомотив Пловдив. Както ви разкрихме първи, екипът на Спортал, които трябваше да излъчат срещата на живо бе изгонен. Рейсът на Локо Пд пък е проверяван от руснаците за бомби и какво ли не. Хора на братушките са се вряли дори под рейса, с който смърфовете са пристигнали. От Ростов дори са забранили на Локо Пд да снимат двубоя. Припомняме ви, че фенове на Локо Пд от организацията Word Wide Loko пристигнаха в Турция, за да подкрепят тима, но те също не са допуснати да влязат на стадиона!

Оказва се, че базата, на която ще се играе мача е собственост или наета от Ростов и те могат да взимат тези решения самостоятелно.

15 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  10

  Всичко е нормално,руснаците третират мургавелковците като бежанци!

 2. 10
  4

  Тото е да не можеш да биеш 5 мача някакви слаби отбори както направиха жътите. Те изкараха парички за 2,3 месеца.

 3. 15
  9

  Циганите от ботив 2010, да си гледат катуна. Кво си врат миризливите човки тук.

 4. 12
  15

  Ами разбрали са че Локо кн са бежанци и се притесняват братушките,все пак и на външен вид колибарите от Кюстендил са си живи джихадисти.Даже трябва да разглобят рейса,може да има бомба в картера./остави шегата,какво е провокирало тия действия?Баз държа че не е току така./

  • 9
   4

   Имат мач след 1 седмица за Лига европа с Спарта Прага и се крият от тях това е и причината да не се допускат хора на стадиона може да са съгледвачи на Спарта.

  • 12
   5

   Бежанците си тръгнаха вече предвождани от Меледже, Косоко, Исмет Рамадан и Серкан Юсеин.Тото мачовете на бежанците свършиха, ще избутат до лятото.

 5. 10
  11

  И в Русия се разпространяват същите новини, но наопаки – че буферите не дават на руснаците да снимат и да влизат техните фенове. И всичко с една цел – ТОТО. Печалбите от Марбея ще се повторят.

 6. 19
  20

  Християнският свят показа среден пръст на туркофилите от Word Wide GYPOS!!!

 7. 13
  14

  Спрете интернета по селата, че става страшно!

  • 17
   11

   Ка жъ го спрат ве, каун?!! Ка жъ гледами любимото Локумутиф в селската кръчма, да та иба в кривата циганска кофа да та иба…

  • 11
   8

   Още малко и почват да сеят тютюна, ще спрат да досаждат.

 8. 24
  22

  Циганската сган е недолюбвана на всякъде!!!

 9. 27
  24

  Никой не ще ЦИГАНИТЕ от Локум кюлюбю!

Коментарите са затворени