Пресаташето на Локомотив Пловдив Неделин Петров се включи на живо от базата, на която смърофовете в момента играят с руския Ростов. Той потвърди информацията на PlovdivDerby.com, че рейсът на черно-белите е бил проверяван за бомби, както и че фенове на смърфовете не са допуснати на стадиона. Той завърши живото си включване с думите: “Спираме, че започнаха да ни гледат страшно”!

Иначе резултатът към този момент е 1:0 за Ростов

 

18 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    5

    Добър резултат срещу класен отбор! Честито локомотивци, а жълтите кюнлии, налазили форума ви искам тихички!

  2. 6
    19

    Айде мангали крастави, искаме обръщалка да чупим коефициентите 😀

    • 5
      3

      Сега чупи ли ми кура,жълт циганино?

  3. 17
    9

    Циганките фенове на жълтият труп създаден 2010 знаят,че Локомотив Пловдив пак ще се гаври с отборчето им. знаят също ,че мизерното им циганско отборче от 2010 няма да се класира в първата шестица,където играе Локомотив Пловдив.Това ги успокоява,че няма да има пак гавра над Жълт катун 2010. това им остана да се радват на загуби на Локомотив Пловдив. Само където от катуна не знаят,че ростов победи Байрн Мюнхен преди няколко месеца за ЛЕ.Същите тези Ростов играят1/16 за ЛЕ ,след няколко дена 🙂

  4. 6
    16

    Айдеее… Завъртяха ТОТОТО тия мангали 😀 😀 😀

    • 12
      7

      хахахаха, не можеш го преживееш този равен с такъв добър отбор като Ростов, ама вко да прайш, много сме добри, няма да се плашиш!

  5. 9
    7

    ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ 2:2, БРАВО МАШИНИИИИИИИИ

  6. 16
    8

    ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ЗА ЛОКОМОТИВ 1:2, ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ, ПАК ЩЕ ТРЕПЕРЯТ НАКРАЯ ДА НЕ ИЗРАВНИМ

    • 8
      9

      Мангал селски, ние тия сме ги били, а вие само в съня си ще им вземете и равен, въпреки че играят ВТОРИ мач за ЕДИН ден! Прост като гъз циганин!

      • 9
        8

        ко, каза, я виж резултата, айде лягай да спиш, Локомотив е велик отбор, не е като вашия куматевски катун

  7. 8
    8

    Ростов вкарват втори гол.
    За жалост няма да можем да надскочим себе си.
    Но понякога, когато губиш не знаеш, какво печелиш.
    Едо има задачата да подготви отбора да бие в мачовете за първенството, а не в контролите.Сигурен съм, че Ераносян има какво да види и да научи от лекцията, която му изнасят в момента Ростов.Има още малко време да отстрани грешките, които отборът допуска…след това дано не усети удар зад врата от дръвцето на Крушарски, щото няма да има никакво извинение.Предлагаха му се играчи той ги отказа,осигуриха му се перфектни условия за подготовка, така че Еди си поема пълната отговорност.

  8. 9
    18

    ГООООООООООООООООЛЛЛЛ…
    ГООООООООООООООООЛЛЛЛ…
    ГООООООООООООООООЛЛЛЛ…

    • 6
      4

      Умря ли от злоба ма, курво турска!?

  9. 11
    11

    Ростов са излезнали с най-доброто което имат. Това ще им е състава и за ЛЕ след няколко дена.

  10. 10
    19

    Големи репортажи, голямо чудо. Само дето някакси пропусксте информацията, че на Ростов това им е втората контрола за деня, като сутринта са направили равен (1:1) с Шкендия. Както и да е дано да бие Локото, и ЧРД на Зума!

    • 20
      11

      Да втората е! Сутринта са играли дублиращите, а сега с Локото играят с основния състав! Провери преди да дрънкаш!

  11. 9
    18

    ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ 1-0

Коментарите са затворени