Членовете на Сдружение ПФК Ботев, което е притежател на 1% от акциите на Ботев Пловдив ще проведат утре среща помежду си в хотел Империал. Очаква се на тази среща Борис Гиздаков, който е представител на Сдружението в Съвета на директорите на футболния клуб (макар и все още неофициално), да запознае членовете на организацията с ситуацията в клуба.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 10
  7

  Кога комисионера президент ,плачеш за да заблуждава феновете с любовта си към Ботев ще обяви поредната цена за довършването на стадиона

 2. 5
  25

  Обявяват фалита и закриват тумора от Коматево.

 3. 11
  11

  Пак ще си чешете езиците .

  Правилно е казал бай Тошо : “Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе?

  • 10
   2

   Гледай си свлачището на Лаут-джамия и ВЕЛИКАТА селекция! Бедняци!

   • 12
    2

    Чичу Крушо верно им го хлъзга много фино . Плюнчи го с 2-3 грандиозни обещания за смазка за да влиза гладко.То концесий,стадиони 4та категория,то високи и ниски бази,то спортно школо,то Европа то чудесии.И какво накрая ,едно скеле дето посмъртно немогат да го напълнят,освен ако играят с Ботев.Една кофа вар няма от него!Ама манговците мислят че са хванали оня за мъдете!Даже и за двете! (: Пухахаха.

 4. 18
  8

  Ако в това “Сдружение”е останал някой честен и почтен човек,моля,да попита господин “фен-директора”как стана така,че “Берое”изигра 2 контроли в Стара Загора на добре почистен терен а ние провалихме контролата със “Созопол”и не можахме да направим дори двустранна игра?Това професионално ли е?При това става дума за най-стария футболен тим в България-“Ботев”Пловдив!!!Благодаря предварително!

  • 5
   4

   Ако беше малко по заинтересован,щеше да знаеш че терена в Ст.Загора е с отопление.

 5. 8
  25

  Нещо финуменално щи стане утри. Аз щи докарам от първака и младоту вину. Ни съм рубот бе 🙁

  • 5
   7

   От къде да знае човека,важното е да се чувства агресивен.

Коментарите са затворени