Наставникът на “Ботев” Николай Киров коментира впечатленията си от третата контролна среща на отбора от лагера в Турция. В нея “жълто-черните” завършиха наравно 1:1 с украинския “Стал”. Ето какво заяви треньорът на “канарчетата” след двубоя:

“Получи се доста здрав мач, в който агресията се доближаваше максимално до тази в официален двубой. Многото единоборства и остри влизания бяха изпитание за волята и характера на отбора. Добре е, че не се огънахме физически и не предоставихме инициативата на противника. И е радващо, че се разминахме без тежки контузии.”

Припомняме ви, че в края на мача Тодор Неделев прекара 5 минути лежейки на тревата след зверско влизане отзад на противников футболист.

“Поведохме с хубав гол, имахме шанс и да удвоим аванса си. Допуснахме изравняване в началото на втората част, отново от статично положение, след това пропуснахме дузпа, така че резултатът можеше да е и в наша полза.”

“Тази проверка остава в миналото. Продължаваме да работим върху отстраняването на слабостите и изграждането на стила, който опитваме да наложим”, заяви Николай Киров.