Антонио Вутов не е успял да договори връщането си в Левски. Първоначалното желание на юношата на “сините” е било да заиграе отново на стадион “Георги Аспарухов”, но преговорите между представителите на играча и вече бившия спортен директор на столичани Станислав Ангелов не са завършили с успех. Ето защо Вутов продължи кариерата си в Ботев (Пловдив), съобщава novsport.com.

Вчера той направи неофициален дебют с новия си отбор, а веднага след контролата с унгарския Пакси (0:3) полузащитникът застана пред микрофона на Ивайло Ангелов. “Как се стигна до трансфера? Споделих на ръководството на Лече, че искам да прекратим отношенията и от Ботев ме потърсиха. Доста бързо станаха нещата”, каза Вутов пред БНТ, а после бе запитан дали някой друг го е потърсил, например Левски. “Станислав Ангелов ми се обади, свърза се с моите мениджъри, но не се разбраха. Не знам подробности.” “От Левски нямаха желание и хората от Ботев бяха най-настойчиви.” Според Антонио Вутов трансферът му при “жълто-черните” няма да е крачка назад в кариерата му. “Смятам, че ще е добре. Зависи от мен – всичко зависи от мен.” Младият талант иска Ботев да влезе в първата шестица на Първа професионална лига. “Първо, искам отборът да влезе в първата шестица. След това апетитът идва с яденето.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 12
  1

  Така наречения Рангата е на светлинни години след Вутов а Крис Добрев е невероятен 15 годишен талант който тепърва ще се развива.Само “Ботев”!!!

 2. 7
  15

  Значи не е под наем така ли?Ама идва за 6 месеца, ей така да поиграе ,да се пораздвижи ,за сметка на Рангата ,Крис…

 3. 10
  21

  Вън говедата от Ботев Пловдив!

Коментарите са затворени