Ботев Пловдив загуби с 0:3 от Пакси втората си контрола на турска земя. Попаденията за унгарците паднаха в 27-ата, 57-ата и 61-ата минути. Двата бързи гола между 57′ и 61′ паднаха след като канарчетата останаха с човек по-малко заради изгонване на Косоко, който влезе в сблъсък с противников играч. Веднага след двата гола съдиите на мача разрешиха младия талант Кристиан Добрев да замени изгонения нападател.

Жълто-черните запознаха мача на вратата с Чворович, а четиримата пред него бяха Панов, Златков, Терзиев и Лазар Марин. В средата на терена като опорни халфове започнаха Юсеин и Меледже, а малко пред тях играха Неделев, Вутов и Милко Георгиев. Атаката на канарчетата бе водена през първите 45 минути от Косоко.

В началото на второто полувреме Николай Киров извърши 5 смени. На мястото на Иван Чворович в игра се появи Георги Георгиев, на мястото на Радослав Терзиев – Кристиан Димитров, Лазар Марин бе сменен от Крум Стоянов, Милко Георгиев пък напусна терена за да отстъпи мястото си на Борис Тютюков, а Антонио Вутов бе заменен с Иван Кирев. В средата на второто полувреме Меледже бе заенен от Радо Апостолов, след като направи груба грешка довела до гол. Последните 15 минути пък канарчетата играха с трима юноши в защита след като Белия извърши още три смени. От игра излизнаха Цветомир Панов, Серкан Юсеин и Даниел Златков, а на терена се появиха Никола Марин, Атанас Ташолов и Петър Чалъков. Рангел Игнатов също записа 10 минути игра, след като замени Неделев в 80-ата минута.

Ето и събитията от първото полувреме предадени от официалния сайт на канарчетата:

13′ Меледже Омнибес Жълт картон

Първо официално предупреждение в мача за нарушение на Меледже пред наказателното поле.

18′ Милко Георгиев Пропуск

Удар с глава на Милко Георгиев минава над напречната греда. Центрирането от левия фланг бе на Антонио Вутов

20′ Серкан Юсеин Пропуск

Добра възможност за Ботев, Серкан намери с отличен пас включилия се по десния фланг Цветомир Панов, десният защитник влезе в наказателното и технично финтира противник, след което опита подаване зад защитата на унгарците, които се справиха с опасната ситуация пред вратата си.

25′ Омар Косоко

Косоко пусна в коридор към Неделев, който достигна топката в близост до аут линията и центрира в малкото наказателно поле, където Антонио Вутов опита технично да преoдолее вратаря, но стражът на Пакси успя да избие.

26′ Тодор Неделев Точен удар

Много добра възможност за “жълто-черните”. Неделев намери Антонио Вутов, новото попълнение стреля от добра позиция, но ударът му бе спасен от вратаря.

27′ Paksi FC Гол

Ботев Пловдив допусна лесен гол, след като имаше превъзходство в играта през последните 15 минути. След центриране от фаул, встрани от вратата на “жълто-черните”, всички футболисти в наказателното поле се разминаха с топката, тя се отклони от страничната греда и влезе във вратата на пловдивчани.

35′ Тодор Неделев Точен удар

Тодор Неделев опита удар от далечно разстояние, който бе уловен без особени проблеми за вратаря на унгарския отбор.

40′ Омар Косоко Точен удар

След продължителна атака на Ботев Омар Косоко навлезе с рейд в наказателното поле и опита удар от малък ъгъл, който се спря в ръцете на вратаря.

41′ Тодор Неделев Точен удар

Удар от около 20 метра, но вратарят спасява

44′ Антонио Вутов Пропуск

Дълъг пас към Милко Георгиев по левия фланг, който центрира към Антонио Вутов, но сантиметри не достигнаха на новото попълнение да засече топката във вратата на унгарците.

50′ Paksi FC Неточен удар

След ъглов удар и недобре избита топка, футболист на унгарския отбор стреля над напречната греда от около 15 метра

54′ Коментар

Сблъсък на Омар Косоко и футболист на противника, след което играта е спряна за няколко минути, след което Омар Косоко е отстранен от игра.

57′ Paksi FC Гол

Съперникът удвоява резултата в мача. След центриране футболист на унгарския отбор свали топката с глава на свой съотборник и той с директен изстрел прати топката в мрежата на Георгиев за 2:0

61′ Paksi FC Гол

Груба грешка на Меледже пред наказателното поле доведе до трети гол във вратата на Ботев.

63′ Коментар

Главният съдия позволява Ботев да заиграе отново с 11 човека. На мястото на изгонения Косоко се появява Кристиан Добрев.

67′ Цветомир Панов Неточен удар

Панов опита опасен удар то малък ъгъл, но топката мина покрай вратата на унгарците.

71′ Тодор Неделев Неточен удар

Неделев премина през двама защитници и стреля силно, като топката мина опасно близо покрай вратата.

78′ Иван Кирев Пропуск

Крум Стоянов центрира ниско в наказателното поле, а Иван Кирев стреля от движение встрани от вратата.

81′ Рангел Игнатов Точен удар

Точен удар на Игнатов, който го отправи извън наказателното поле, но вратарят избива в ъглов удар.

86′ Радослав Апостолов Неточен удар

Неточен удар на Радо Апостолов от 20 метра над напречната греда

31 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Докато разчитаме на защитници,като Златков,манекена и Терзиев нищо добро не ни чака!!! Крум Стоянов изобщо няма да го коментирам!!! Златков е толкова слаб,че не е и за Б група вече,докато не се вземат стабилни защитници нищо добро не ни чака!!

  2. 6
    3

    ЖЪЛТИЯТ БЪРДАК ГО ПРАТИХМЕ НА ГАСТРОЛ В ТУРЦИЯ СЛЕД КАТО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СЕ ЗАБАВЛЯВАХА И ШИБАХА ЖЪЛТИТЕ КУРВИ НА ВОЛЯ ДА УСЕТЯТ МАЛКО И ЧУЖДОЗЕМСКИ ЛАСКИ ТО И БЕЗ ТОВА СКОРО ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕН ОТ ФУТБОЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ КЕПЕНЦИТЕ ХЛОПНАХА КИРОВ И АЗ КАТО БИВША ЖЪЛТА КУРВА ПО ВРЕМЕТО НА ВИСОЧАЙШИТЕ ГОСПОДА БРОКЕРИ ПОМОГНАХ ЗА ТОЗИ КРАЙ ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЧУЖДОЗЕМСКИ ОТБОРИ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

  3. 11
    3

    Ай ГОМНАРИИИИЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

  4. 12
    3

    Анимационни герои , поне ще има смях през годината.

  5. 8
    12

    Не съм се надявал да се сработят за две седмици и не съм изненадан от загубите. За това са подготовката и контролите. За съжаление се вижда ясно че Жоао липсва и се надявам да се намери подходящ заместник. Пожелавам успех на новите попълнения и по бърза адаптация. Само Ботев!!!!
    P.S. БУФЕРИТЕ ДА ГО ДУХАТ!

    • 11
      6

      А така мойто момче!
      Буферите могат да го “духат” само и единствено тук в интернет…..
      Виж в реалния живот нещата са по-различни!

    • 12
      5

      Много са ти Буферите в главата минго султрас, селянин

  6. 23
    19

    ХА,ХА,ХА ЦИРК ПОМАКЪ2010 КАК СИ КАТО ВИ ЕБА ГРОЗНО ПАКСИ? САМО ИЗЛАГАТЕ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ,АМАТЬОРИ…

  7. 26
    17

    На момчетата не им се играе, защото не са взимали пари от 2 месеца. А и сега с тия наемници дето взимаме за по 6 месеца още повече ще се разбие колектива.

    • 17
      18

      Пълни глупости пишеш. Дори и ти не си вярваш, но типично по цигански се опитваш да вкараш интрига.

  8. 17
    12

    Ако съдим по лъжливия ливескор, резултата е трябвало да бъде 10:3 за Ботев ХАХАХАХАХАХХААХХА

    • 9
      5

      Има и локомотивци…..не само жълти анадолци!

  9. 22
    13

    С ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ КАТО ИВАН ЙОТКОВ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! ДОКАТО ТОЗИ ЧОВЕК Е В КЛУБА НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! ЕЖЕДНЕВНИ КРАЖБИ И ЛЪЖИ, НЕ ЗНАМ КАКВО ГО ДЪРЖАТ ОЩЕ В КЛУБА!

    • 10
      13

      Стига си акал, само разбирачи и мрънкачи около този клуб, дейба!

  10. 18
    12

    Пак си измислихме оправдание за трагичната игра – червения картон, смях

  11. 12
    16

    Скоро май ще има ботяв-трета серия….
    Трилогията на най-великата комедия във футбола тлябва да бъде завършена…хахаахахахаахаха

    • 15
      12

      Цял ден стоиш и клепаш тук некъпан бежанец. Излез на по бира с другите мангали или крадни малко жица, алумин…. Ясно, че новините за Ботев те топлят ама довечера пак е студ а ти не си събрал и дърва за печката. Притеснен съм силно за теб и Айшето, а и малките мангали.

      • 7
        4

        Дай нещо ново бе турска гнидо…хахахаха
        Отговори конкретно на коментара ми!Какво ми описваш анадолската си рода!?То е ясно,че истината боли, но все пак се опитай да бъдеш креативен в коментарите си….Или е трудно а?
        Турската жълта сапунка ще приключва… Трябва да се измислят нови серии, но това не е проблем…
        Вие с лекота си харизахте емблемата си на великия Митко Христолов та нова комедия няма да измислите!Давайте, чакаме!
        Чакаме новата измислица в жълто!
        Тази от 2010г. се изчерпа….време е за закриване!Хахахахаха

        • Е кво ново да дам? Пак си същия мангал некъпан и пак живееш единствено с комплекса и омразата към Ботев. Искаш да пиша лъжи ли? С удоволствие ще отговоря на всичките ти желания и конкретни въпроси касаещи твоя любим отбор Ботев Пловдив, но ти не питаш. Ще ти помогна ако искаш и в това да заобичаш толкова и по-малкия и любим на цял източен Пловдив (Столюпиново) отбор. Сещаш ли си, че има и такъв? И в двата ти коментара сам на себе си се смееш, сигурно си адски горд от “креативността си”. Днес е по-топло и ако вчера си ме послушал а ти си умно и креативно цигане, ще имаш време да се изсереш под всяка тема за Ботев поне по веднъж.

          • Изтърканата жйлта плоча се върти ли върти…..А жалкото подобие на отбор бавно и сигурно си заминава….Ами всичко изкуствено в този живот рано или късно приключва!Като те гледам колко си креативен и ми призлява…..Ти може би си най-креативния сред вашата олигофренска публика…..Аз турски папагал с повече от 2-3 думи в речника не съм виждал, но ето че имало….Ами честито професоре!Ти си с може би най-големия птичи мозък!Хахахахаха

  12. 15
    12

    Еййййй тия ботевЪ 2010 много добри бре, удар след удар и накрая 0:2. Хахахахаха. Стига сте лъгали хората, ами пишете реално. Ама то вие не сте виновни, щото преписвате от официалния сайт. Там са рекордьори по надуването на жълтия балон.

    • 13
      11

      Извинявам се 0:3вече, след припускна ботевъ хахахахаха

    • 11
      12

      Много интересно как фенчета на Велбъжд коментират отбора на Пловдив. Това показва, че сме големи и сме им трън в очите, но странно защо? Ние нямаме против Велбъжд Кюстендил.

      • 6
        3

        То и Христоловия ботяф умре, ама карай…..Винаги може да измислите нова трупа, която да ни забявлява, понеже тоя турски проект на ДПС от 2010 е към своя край….смешници!

  13. 16
    11

    ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

    0:3

  14. 14
    8

    Резултата трябва да бъде 17:2 за куматевци. Пак морални победители.

  15. 19
    29

    Вън говедата от Ботев! КПБП и Трибуна Изток няма ли да скочат и да кажат че тоя е Левскар и да се маха?

  16. 24
    22

    Беше ясно, че футболист който за 3 години е изиграл 20 мача 15 от които резерва, става пълно дърво 😛 😀 😀

  17. 19
    23

    За това ли го взехме тоя бастун? Да ни трови нервите? Вън веднага>

Коментарите са затворени