Във вчерашната контрола старши-треньорът на Локомотив Пловдив разкри някои от замислите си за предстоящия втори полусезон в България. Пристигналият при черно-белите с визитката на крило Дино Мартинович е готвен за заместник на Мартин Камбуров, когато капитанът няма да е на линия заради наказания или контузии, или ще му се налага да почива, за да пести сили за важни двубои. През цялото второ полувреме на вчерашната контрола с Кайсар Мартинович е играл като централен нападател. Пред словенеца е имало една открила се възможност, която той е изиграл добре, но за негово нещастие не е отбелязал. Дино е показал някои качествени отигравания и е оставил добри впечатления сред наблюдавалите двубоя.

В същото време през цялото второ полувреме Шоко е играл като външен халф, научи още PlovdivDerby.com, което показва, че Ераносян има интересни планове, на които тепърва ще ставаме свидетели.

Със съдействието на “Евима футбол”

4 КОМЕНТАРИ

  1. Нормално…в тези контроли се правят експерименти със схеми, постове и играчи.Шоко може да играе бек, крило и дори дефанзивен.Хубавото е, че Едо разполага със голяма широчина в състава и има много вариации във всяка линия.

  2. 10

    Едо е голям. Пак ще ни направи шампиони. Рано или късно…по-скоро РАНО.

  3. 8
    3

    В заглавието пише, че Шоко е играл като крило. В статията пише като вътрешен халф. Plovdevderby?

Коментарите са затворени