6 футболисти на Ботев Пловдив ще станат свободни агенти през лятото, показа проверка на PlovdivDerby.com. Един от тях отдавана получи предложение за нов договор, но все още не го е парафирал. Става въпрос за централният бранител Радослав Терзиев. След 6 месеца изтичат договорите и на вратарят Георги Георгиев,  Кристиян Димитров, и Даниeл Златков.  Рангел Игнатов и Емил Камберов също стават свободни агенти след края на настоящия шампионат. До този момент от тези футболисти предложение за нов контракт е получил само Терзиев.

Б.а.: Първоначално бяхме включили и Радо Апостолов в този списък, но след намесата на наш читател направихме нова проверка и се оказа, че той има договор с канарчетата до лятото на 2018-а година.

 

10 КОМЕНТАРИ

 1. 12
  32

  Ръководството, начело с Пальо знаят, че отбора лятото ще се разформирова, няма смисъл от нови договори. Ако не ни закрият другото първенство ще играем само с юноши.

  • 13
   3

   За какво закриване пишеш? Вас ви закриха още през 2001 г. Сега дори и юношите ви се разбягаха, но нищо, ти си избивай комплексите тук.

  • 6
   1

   Благодарим за корекцията! Направихме нова проверка и се оказа, че сме сгрешили с договора на този играч. Статията е коригирана.

 2. 18
  6

  Дани Златков е добре да остане!Радослав Терзиев според моето скромно мнение не е за централен защитник,ако има желание да играе за любимия ни “Ботев”ще е по-полезен като десен бек или дефанзивен халф.Само “Ботев”!

 3. 13
  12

  Важно е да задържим Радо Терзиев. Добре ще е Дани Златков да остане. Георги Георгиев честно казано е толкова неубедителен, че няма да плача дори, ако се разделим с него веднага. От младите Камберов, Игнатов и Апостолов са много талантливи. Трябва да им се даде шанс в мъжкия отбор.

   • 10
    5

    Златков е стабилен и доста добър играч като за нивото в България. Единственото, което не ми харесва е, че си изкарва много картони, заради опасни влизания.

 4. 9
  13

  за другите – няма да е фатално ако не останат при нас.-:)

Коментарите са затворени