Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян възнамерява да налага в контролите много сериозно Роберт Петров. Едо вече обяви, че 38-годишният бранител е с най-добри физически показатели в целия отбор. Ако Петров покаже добри игри в проверките на турска земя, Едо ще залага на него като първа опция и в официалните мачове на смърфовете. Повторният дебют на Роберт за Локо Пд ще бъде в четвъртък срещу Кайсар.

13 КОМЕНТАРИ

 1. Едо се бъзика не че нещо ама 4 -ма юноши бягат явно има защо примера с Роберт е най пресен

 2. 2
  2

  Мога да оправдая Ераносян за селекцията единствено, ако е набелязал футболисти, които ще вдигнат нивото на отбора, но ще се освободят през лятото.Ако взима Тунчев и Роби само да закърпи положенито до края го оправдавам.Истината ще я разберем през лятото тогава ще видим, каква селекция ще направи Ераносян.Аз също съм против.Едо да ни прави за присмех и подигравки връщайки футболисти от отвъдното,като Роби и Тунчев.Само той си знае, какво му е в главата…ние можем само да гадаем.Все си мисля, че дори и през зимната пауза Едо можеше да намери млади и качествени футболисти, но той си решава и затова ще си понесе последствията.Крушарски ясно му каза, че ще яде дървото, ако не изпълни целта.Мисля, че за шестицата няма да имаме проблеми, защото имаме много лека програма…въпроса е,като влезнем в шестицата, как ще се представим.

 3. 4
  5

  Господата от Plodivderby нали много държът да се споменава ако се ползва чужд източник. Защо не са отбелязали че новината е копирана от вестник – Трета възраст.

 4. 7
  5

  Само така Едо,налагай юношки като Роберт,защото парите са кът!!!А и това е пътя за нагоре!!

 5. 11
  9

  Ахахаха… Тоя Армен дюдю ще им разкаже играта на мангалите 😀
  Ама то с допинга, дето ги тъпче, може и тоя футболен дедо да заиграе и да рипне като юношка 😀

 6. 14
  10

  Да идват Данчо Тъча и Електричката и сме бетон ЩЕ МАЧКАМЕ НАРЕД

 7. 15
  13

  Браво Едо. Не обръщай внимание на завистливите селяндури, които се правят на Локомотивци. Показа как се мачка жълта сган. Само напред и нагоре с Локо.

Коментарите са затворени