Отборът на Локомотив (Пловдив) ще завърши лагера в Турция с контролна среща с вицешампиона на Казахстан – Кайрат. Контролната среща ще се играе на 8 февруари. За тази дата първоначално бе предвиден спаринг с добре известния у нас Милсами. Молдовците обаче отмениха лагера си в Турция.
Локомотив ще изиграе първата си контрола по време на лагера в Алания в четвъртък, 26 януари, с друг казахстански отбор – Кайсар на Стойчо Младенов.

Старши треньорът на пловдивчаните Едуард Ераносян изгледа на живо днешната контрола на Славия с украинския Александрия. Локомотив също ще премери сили с украинския отбор на 6 февруари. Отделно Ераносян огледа и условията хотел “Голд сити”, където Локомотив ще отседне след 29 януари.

6 КОМЕНТАРИ

    • Ще ви разпорята, Първо Теб ,Майка ти после Сестра ти .Пък ко нямаш ще те затворят пумияр жлът:)))

  1. 8
    14

    Контролата с казахстанците добе, но защо не се казва в статията, че Александрия да победили Славия? Отново статия за Локомотив с жълт привкус, както онази за Иван Иванов. Долни, жалки, жълти медии.

    • 12
      6

      Голяма параноя и страх ви тресе от тия “ЖАлтитИ”, същатата като на Соросоидите от Путин. Навсякъде, на където се обърнете ви дебнат “Жълтури”. Явно психическата травма е изключително сериозна и няма вариант, в който да се излекувате от нея, каквито и антидепресанти да пиете мангали, пак ще се събуждате с писъщи и с подмокрени гащи нощем и ужасени от мнимите жълтури, които ви преследват .

      • Абе, Селтак от вас ли да ни е страх? Какво имате вие, че да ни е страх от вас.Отбор сбирщайн, крадливо ръководство, собственик с 2 лв.
        Направо треска ни тресе от вас хахаха.

        • Ами нека си вярват,след 2 месеца Одит и закриване на ЖЪЛТИЯ катун

Коментарите са затворени