Двама от футболистите на “Ботев” пропуснаха втората тренировка от първия ден на лагера в Алания. Омар Косоко и вратарят Мартин Димитров не взеха участие в заниманието. И младият вратар, и френският нападател са с болки в ахилеса, поради което бяха освободени от следобедните натоварвания.

В същото време към отбора в Турция се присъединиха капитаните Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев. Двамата, заедно с треньора на вратарите Тихомир Тодоров пристигнаха няколко часа след основната група в базата на тима и веднага се включиха в заниманието.

Отделно от отбора продължава да се подготвя Фелипе Бризола. Бразилският халф наваксва пропуснатото в подготовката до момента под ръководството на кондиционния треньор Атанас Николов.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Братле нали знаеш, че мангалите са свикнали да им се плаща ден за ден. Всъщност такава е философията им за живота. Ако манго не си получи днес заработката и започва да кръшка. Явно господин “хахаахах” си мисли, че при нормалните хора схемата е същата и не можеш да му набиеш в дебелата, циганска кратуна, че заплата се получава един път в месеца!

  2. 5
    15

    След като не са им плащали два месеца, много ясно ,че ще се правят на контузени.

    • Грешна ти е информацията,не два,а двадесет и два не са им плащали!

Коментарите са затворени