Легендата на Ботев Пловдив Гено Добревски публично се обяви против привличането в клуба на футболисти под наем и коментира желанието на Чунчуков да се върне в клуба. Публикуваме мнението на Гено Добревски без редакторска намеса.

„Чунчуков искал пак в Ботев! Ами нали беше вече и му се даде възможност и видяхме, че е посредствен футболист и по мое лично мнение качествата му не отговарят за такъв голям клуб като Ботев.

Сега е незабележим и във втория отбор на Лудогорец. Ботев (Пловдив) не е приют за играчи, които не могат да се докажат в отборите си и им се иска да дойдат тук. Грешна ще е политиката на клуба, ако взимат преотстъпени футболистчета със съмнителни качества и им се дава шанс пред някои юноши от клуба! Този голям клуб с тази велика публика заслужава да играят играчи с голямо жълто сърце и да защитават интересите и цветовете на клуба докрай!“, написа близнакът Гено Добревски на страницата си във Фейсбук.

Легендата на канарчетата продължава да се занимава с футбол, като наскоро откри свое игрище в района на Гребната база, което взе на концесия от Общината и го направи по всички съвременни изисквания.

21 КОМЕНТАРИ

 1. 6
  3

  geno e mnogo prav ima dobri deca v botev dava6 I’m 6ans I tova e I sa po dobri ot tezi baberici samo 4e belia I ko4a nemat ni6to v glavite

 2. 18
  23

  ОЩЕ КАТО СА СЪЗДАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ЦИРЕЙ АФД ТРАКИЯ ВСИЧКО Е СГРЕШЕНО

  • 21
   7

   Отбора на Ботев е създаден от Пловдивчани още през 1912 година и са му дали патриотичното име Ботев ,което носим и до днес.За разлика от други които с гордост още носят комунистическото име локомотив.

   • 3
    5

    Създадени сте от компанията като АФД ТРАКИЯ ПАПАГУСТ СМЕШЕН А ПОСЛЕ ДПС 2010 ,друг път 1912.
    АЙЙЙЙ ТКЗС ТРАКИЯ

 3. 10
  9

  Така като чета, май само този бивш футболист Гено си пише коментари под статията.

 4. 23
  30

  Политиката на този турски клуб създаден през 2010 да си играе в окръжните групи.Кой нормален ще подпише с мюсюлмани.Идват гаврят се с жълтия мюсюлман2010 и си тръгват:)

  • 32
   22

   Гледай си циганския клуб дошъл от Кюстендил.

  • 16
   4

   Има друг,прекръстен отбор,ето кой-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
   От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”, за която има претенции от друг клуб.”А?

   • Легенди на „канарчетата“, бизнесмени, фенове и политици се събраха в пловдивския хотел „Империал“, за да положат основите на новия клуб. Той ще носи името Ботев Пловдив, за разлика от ПФК Ботев 1912 АД, където мажоритарен собственик е Димитър Христолов.

    Организаторите на мероприятието бяха поканили и юристи, които разясниха на участниците процедурата до регистрирането и в съда на новото АД. То най-вероятно ще носи името Ботев Пловдив АД. Сигурно е само, че новия Ботев ще играе мачовете са на стадион „Христо Ботев“ край Бирената фабрика.

    Вече са събрани 50 000 лева за уставния капитал на новия Ботев. Създадена бе и работна група, която да подготви документацията на АД-то. В нея влизат адвокати, икономисти и хора, започнати с процедурата по учредяването на футболно акционерно дружество./БЛИЦ

    • “Тогава се разбира че,при преобразуването на отборите като АД та,Христолов не отписва в съда,и не преобразува Ботев тъй като дължи 250 000 лв в НАП ,а открива ново АД Ботев пд.Поради изтекла давност за въпросния дълг,ИК ВЪЗОБНОВЯВА дейноста на АВТЕНТИЧНОТО дружество,което се явява Ботев.”Таа…,не разбрах,образували ли са ново АД или не,защото такова животно няма.

    • През сезон 2010/2011 започва възраждането на отбора след 11 години финансова нестабилност при управлението на Димитър Христолов. Възстановено е сдружението с нестопанска цел „Ботев“ след 11 години, в които то няма дейност,а акционерното дружество „Ботев 1912“на Христолов, което през тези години той ръководи отбора е закрито.

 5. 26
  31

  Бат Гено, той като цяло Ботев е сгрешен тотално още като го създадохме през 2010 година.

  • 24
   21

   Ти какво си създал хамелеоне.Освен да се правиш на Ботевист. Нещастник

  • 12
   4

   Тия безгрешници кои са, и кога са създадени?” ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”. Дека го локо ве отворкоооо. З А Л И Ч Е Н!!!

 6. 19
  18

  Дано да се завърнат времената, когато имаше играчи като Видолов, Гено и Иван Добревски, Хвойнев, Бакалов, Раков и т.н. Сега нивото е доста по-ниско и на фона на това Чунчуков е доста приличен нападател.

 7. 13
  17

  Гено Добревски да докаже от къде има средства за тази голяма инвестиция, или са “дарени” от човек с прякор “Найлона” ???

  • 24
   10

   Базата е финансирана с голям кредит и лични средства,за което се изисква Голямо Футболно Сърце.И е предназначена за развитието на детско-юношесткия футбол в Пловдив,а не за дребни душици като теб!!!

   • 15
    4

    Първо: просто задавам въпрос като гражданин и не виждам защо да съм дребна душица, като никого не съм обидил.
    Второ: защо трябва да се иска голямо футболно бсърце за да инвестираш в нещо свое което ще ти носи дивиденти. Значи всички бизнес предприемачи по света трябва да имат футболни сърца ли???
    Трето: като иска да развива футбола и толкова загрижен за децата защо таксите са му най-скъпите в целия град?

  • 6
   7

   Това какво общо има със статията бе мангал лилав!!!И баш на теб отчет ще дава Гено!!!!!!!!!!

 8. 29
  15

  Нали оная мазна свиня с червените бузи Палийски трябва да замажи очите на публиката,че иначе и на най големите малумници ще им светне,че тоя ревлив олигофрен е по зле и от Христолов!!!

Коментарите са затворени