Съобщение до медиите от КПБП

Уважаеми Господа,

Благодарим за интереса към случващото се с Ботев Пловдив и нашата най-голяма болка – стадион Христо Ботев!

В действителност днес входирахме писмо с конкретни искания, отправено лично към г-н Ангел Палийски, но то е изцяло в добър тон и в интерес на бъдещето сътрудничество между футболния клуб и нашата организация.

Поради спецификата на темата и някои други детайли, все още не можем да разкрием публично съдържанието на писмото и нашите намерения, но Ви уверяваме, че веднага щом има нещо конкретно ще бъдете уведомени.

В допълнение бихме желали да пожелаем ползотворна подготовка и успешна селекция на любимия ни отбор!
КПБП изразява категоричната си позиция, че не желае и няма да се намесва по никакъв начин в спортно-техническите решения на ръководството и треньорския щаб.

Молим всички журналисти и представители на медиите, в бъдеще да се обръщате първо към нашите представители, преди да публикувате информация по тази най-болна тема за град Пловдив.

Надяваме се с нашите усилия и Вашата подкрепа да върнем Ботев Пловдив и ботевистите там – където е нашето място.

С уважение,
УС на КПБП

3 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  5

  МОЛ , за да може с парите от наема да се издържа отбора на добро ниво е ”Б” група , да не се притесняват момчетата за заплати , а също и пари за хореография да има , както и за разни почерпки и кьорсофри.

 2. 4
  11

  Да се направи парк на мястото. Градинка за хората от квартала. Стига грозни бетони грозотии.

 3. 12
  6

  Лапачка да има. Един въпрос с повишена трудност. Защо няколко безработни човека от това КПБП изгониха Чандъров с предтекста ,че има човек които е готов да дава пари. Изгониха го и започнаха да хленчат,че няма такъв ……. сега с колко пари изнудвате Палийски 🙂 Клуб 500 да живееееееее

Коментарите са затворени