Завърналият се в Локомотив Пловдив Роберт Петров заяви, че не е и предполагал, че ще се завърне на терена и то при „смърфовете“. 38-годишният играч даде специално интервю за предаването на „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT, в което говори пространно за завръщането си.

„Доста футболисти от онзи отбор на Локомотив Пловдив ми останаха приятели, постоянно се чуваме. Първата ми среща с Едуард бе преди мача с Левски. Не шега казах да дойда да помогна и Ераносян каза: „Защо не?“. И така стана“, започна Петров.

„Не съм и предполагал и не ми е идвало, че ще се върна. Надявах се, че ще се срещнем пак по терените с момчетата, с които играхме заедно, но като треньори, а не като играчи. Но пак 4-5 футболисти от тази генерация да сме на терена, даже и треньорът ни е същият, не съм предполагал“.

„Имам си специални програми за хранене. Не пуша и не пия. Личния ми живот – не излизам, защото съм семеен. По-често на пикници и подобни неща. Даже последните три месеца ходих на йога“, добави Петров.

„В началото си помислиха, че всичко е шега. Казах, че става дума за Локо Пд. Тук са ми били най-хубавите години и с доза хумор ме приеха, но им казах, че ще видят след Нова година. Приех всичко с усмивка. Това си е мечта за всеки играч – да се върне в отбора, в който е имал успехи“, каза още Петров, който се пробва и като треньор в Спартак Плевен и Бдин Видин.

„Това време, което отделят младите играчи на Фейсбук или Инстаграм, е по-добре да го отделят за фитнес. Мисля, че това е проблемът на младите в днешно време. Надявам се, че доста от младите по-сериозно ще приемат нещата и се надявам да има подобрение в идните години“, каза още Петров.

„Най-голямото желание на всеки футболист е да играе в градското дерби срещу Ботев. И другите мачове обаче ще са интересни. Всички сега искаме всеки мач да играем срещу Лудогорец, защото е най-добрият отбор в България“, продължи играчът.

„След последния договор с Азербайджан, прекъснах за малко – една година. Не тренирах нищо. Опитах с бизнес и постепенно пак започнах. Постепенно обаче пак започнах да тренирам. Футболът си ме влече. Имам опит и с бизнеса, и с футбола и с треньорството“, обясни за финал Петров, който има транспорта фирма и туристическа агенция.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    10

    Сваляй жАлтитИ гуменки, дейба твойта мама локомотивско-циганска дейба…

  2. 18
    9

    ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО ПРИ ЧЕРНОБЕЛИТЕ МАГЬОСНИЦИ НА ТЕРЕНА ШАМПИОНЕ А ТИ. СИ. ЗНАЕШ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

Коментарите са затворени