20-годишен полузащитник пристигна на проби в Ботев Пловдив, видя човек на PlovdivDerby.com. Играчът акостира на базата в Коматево преди минути и  от днес ще се включи в тренировките на канарчетата, за да бъде тестван от треньорите. Играчът разкри, че се казва Ondrej Kocourec и идва от Славия Прага. Старши-треньорът на жълто-черните призна пред PlovdivDerby.com за пристигането на футболиста и потвърди, че той ще започне тренировки с канарчетата.

От самолетният билет на Ондрей става ясно, че той е пристигнал в България преди 3 дни. На Коматево тази сутрин той се появи заедно със своя мениджър.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Ондрей е юноша на Славия Прага, преотстъпен е на Литомерико, които играят в 3та дивизия и след 17 мача са на 13то место с 6п 7з и по 2 победи и загуби с дузпи 20:26гр (явно там няма равни мачове). Изиграл е 10 мача с номер 10 вкарал е 3 гола 3ж 1ч. Дебютира за Литомерико на 29Август 2016 в победата им срещу Венешов като гост с гол и ЧК. И още една информация, която подсказва нещо – Треньор в Литомерико му е българинът Васил Боев бивш играч на ЦСКА и Литекс направил кариера като играч и в последствие треньор в Чехия.

  2. 15
    24

    Дайте му на момчето едно гребло да си покаже уменията .

    • 24
      8

      Уменията може да си покаже, като набие дръжката на греблото в на майка ти трътката!

  3. 25
    11

    ТОЯ НАЙ-ОБИЧАЛ ДА ПОРИ ЧЕРНО-БЕЛИ ТРЪТКИ!

  4. 13
    9

    ние нямаме ли юноши, бе глупациии

  5. 14
    22

    Има много работа на Базата. Сняг трябва да се рине. Яко ми се вижда момчето, ще помогне, па ще го изпратим по живо по здраво

    • 22
      9

      То защото на лайнута няма сняг за ринене, си седнал да ръсиш мозък в теми за Ботев!

  6. 18
    11

    Тц,тц, кви са тия туристи. Пансион за безработни станахме

  7. 10
    6

    Сега последно от Славия или от Спарта ? Името му е Ondrej Badocha 😉

    • 6
      4

      Прочети още веднаж статията и виж какъв тъп въпрос зададе.

      • 10
        2

        Рапър ли си метъл ли си … Прочети заглавието на статията във Фейсбук и след това като отвориш статията!До тогава тих те исакм 😉

Коментарите са затворени