12 общински съветници внесоха искане за опрощаване на дълговете на Локо и Ботев към Община Пловдив.

 

3 КОМЕНТАРИ

 1. 6
  6

  Феновете на а Ботев сами са си виновни за Колежа. ГЕРБ им взе КТБ, подари Виваком на Левски, окраде държавни пари за спорта в Пловдив и ги заблуди да гласуват за ГЕРБ, както и за кмет на Пловдив от Герб.
  Това ако беше се случило на феновете на Левски, ЦСКА или Локо , такива като Тотев щяха да са съблечени и подстригани пред сградата на общината.

 2. 6
  1

  Окръжен съд Пловдив уважи искането на Софийска градска прокуратура, представено в съда и от пловдивски прокурор, и отстрани Иван Тотев от поста кмет на града до приключването на делото, по което той получи обвинителен акт.

  В съдебната зала днес присъстваха всички районни кметове, както и служители на администрацията. Адвокатът на Тотев Красимир Елдъров изтъкна пред съда факта, че

  кметът е в годишен платен отпуск от днес до 15 февруари

  и така не може да повлияе на разследването срещу него.

  Депутатите от Патриотичния фронт обвиниха Тотев и във финансови злоупотреби при строителството на спортната зала „Колодрума“, което струва 49 млн. лв. Предстои те да сезират и главния прокурор по случая, информира NOVA.

  На 10 януари СГП привлече като обвиняем Иван Тотев за престъпление по служба, от което са настъпили значителни вреди за общината в размер на 1 млн. лв. и случаят е особено тежък. Престъплението, в което Иван Тотев е обвинен, е отпреди две години. През 2014 г. градоначалникът възложил обществена поръчка за нов зоопарк в нарушение на правилата, твърди прокуратурата. Липсвали доклад за съвместимост, както и разрешение за строеж при сключване на договора.

Коментарите са затворени