Обратният билет на вратарят Даниел Кайзер за Полша е за утре следобед, а той все още не знае, дали ще му бъде предложен договор от страна на канарчетата, научи PlovdivDerby.com. Утре сутрин полякът ще участва в сутрешната тренировка на канарчетата, а веднага след нея треньорското ръководство на жълто-черните ще се събере и ще реши съдбата на играча. Николай Киров и Иван Кочев ще имат основна дума за бъдещето на стража, но те ще се допитат и до изпълняващият функциите треньор на вратарите при мъжете Илия Иванов, разкриха от клуба. Бай Илия, както е по известен във футболните среди въпреки крехката си възраст, е треньор на вратарите в школата, но заради отсъствието на Тихомир Тодоров , който има ангажименти с националния отбор до 18 години, ще има също думата, за това, дали Кайзер има нужните качества, за да остане в Ботев.

Не е изключено дори и след тази среща Кайзер да получи категоричен отговор. Като опция пред Ботев е да презавери билетът му за Полша за друга дата и по този начин треньорите да получат още малко време за да вземат важното решение.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    Честита Коледа на всички локомотивци! Днес е Банго Васил, тяхната Коледа. Да са живи и здрави да ни разсмиват и през 2017 година.

    • 1
      1

      вашта циганска нова година бе вчера, мангал миризлив

  2. 6
    13

    Тоя жълт катун още ли не сте го закрили???

  3. 13
    25

    Tва прасе кои го взе в Ботев,какво става в отбора ми бе хора,този селски катър да ми решава дали ставал някой за Ботев или не,после нямало фенове е как да има като “БАЙ ИЛИЯ” ще ми решава кои да остава и кои не ТРАГЕДИЯ,СРАМ ! САМО БОТЕВ!!

    • 23
      8

      Кире,ами що не се гледаш пенсионерската дружинка от лаута, а даваш мнение за нас.И как не ти се схвана ръчичката да напишеш само Ботев.

  4. 19
    8

    Много професионално! Не знам за вас, но това не отива на клуб като Ботев. Крайно време подобни действия да не стават публично достояние, че ставаме за смях. На пазара в момента свободни агенти са Анатоли Господинов и Чворович. В Втора лига и В групите има една дозина добри играчи, които чакат някой да си направи труда да ги забележи. Ние вземаме вратар от полската В група, за който трябва да преценим за 2 дена става ли и то не треньора на вратарите, а негов помощник!!! Ок ами Китаеца? Той вовеки веков ли ще е трети избор. А сега и на аматьор от Полша.

    • 12
      4

      Прав си но може и да не е точно така както го представят медиите за поляка. Не знам какво толкова му се радвате на Чворович който от 2 години има точно 1 мач, а този Господинов го искам на нашия стадион само на вратата ма гостуващия отбор. И аз се надявам да успеят да махнат Жоро Вратарчето, така че сигурно ще ни трябват 2ма вратари – Христо Иванов и ????

Коментарите са затворени